podignite kvalitetu života na novu razinu

Ekskluzivni popust na kvalitetu života. Ugrabite jedinstvenu priliku i priuštite si spa tretman kod kuće svaki dan!

08.11.2021 u 17:38

Bionic
Reading

Sa poslovnicama u Zagrebu i Splitu, tvrtka „niveto“ ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika s ciljem pružanja inovacija u javnom i privatnom sektoru sa specijalizacijom u proizvodnji bazena, fontana, vodenih parkova i Wellness programa

Ova uspješna priča započinje davne 1992.godine i traje dan danas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu niveto u svakom trenutku može realizirati i najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku. Dodatno proširenje poslovanja dogodilo se 2018. godine kada tvrtka niveto osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma.

U svojoj ponudi spa.hr nudi masažne bazene Spa, masažne kade, saune, Swim Spa masažne bazene koji su visoke kvalitete i konkurentnih cijena, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, vile, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

Saune

Saune imaju svoju bogatu povijest, a njihovo korištenje potječe iz nordijskih zemalja. Ljudi stoljećima koriste saune za sve vrste zdravstvenih stanja. Danas su popularne u cijelom svijetu zbog blagotvornog učinka na zdravlje ljudi.

Dokazano je da sauna čisti tijelo od toksina, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, normalizira krvni tlak, smanjuje stres, čisti zagušenja sinusa i pluća, pomaže ozdravljenju kože, oporavku od napora, sagorijevanju kalorija, oslobađa bolove u zglobovima i mišićima, pomaže boljem snu, otklanja sindrom kroničnog umora i relaksira.

Mnoge su dobrobiti sauna koje su postale nezaobilazne u hotelima, spa zonama, bazenima, teretanama, kozmetičkim salonima, a sve više su prisutne i u privatnim domovima.

Nadolazeći hladni dani savršena su prilika za posjet sauni u nekom wellness centru. No, još bolje zvuči saunu imati u vlastitom domu.

Uz spa.hr široki asortiman finskih, infracrvenih, parnih, kombiniranih, bio solnih i vanjskih sauna to je itekako moguće. Odaberite svoj savršeni model na našoj stranici za vlastitu kuću ili za opremanje svog turističkog objekta koji iznajmljujete.

spa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Masažne kade

Planirate li uređenje svog novog doma ili renoviranje postojeće kupaonice, razmislite o ugradnji masažne kade jer uz nju vaša kupaonica može postati udobna spa zona.

Hidromasažne kade pružaju mnoge zdravstvene benefite svakodnevnim korištenjem te pridonose opuštanju, rješavanju stresa, boljoj cirkulaciji, prevenciji celulita, smanjenju bolova u mišićima, pročišćavanju kože i boljem raspoloženju.

Ovisno o veličini kupaonice, postoji nekoliko modela masažnih kada prema kutnom ili pravokutnom obliku.

Odaberite iz spa.hr ponude masažne kade za jednu ili dvije osobe, koje će vam pružiti maksimalno opuštanje u toplini vašeg doma sa vama najdražom osobom.

Iskoristite Black Friday popust 10% za kupnju proizvoda koji su na lageru i proizvoda dostupnih uz narudžbu!

Pozivamo vas da posjetite naš prodajni salon u Zagrebu ili Splitu.

Svoj termin posjete i savjetovanja koji vam odgovara možete rezervirati putem linka.