još samo danas

Iskoristite zadnji dan Black Friday popusta u Mimi - do velikih 50%

17.11.2022 u 11:50

Bionic
Reading

Crni petak u Mimi sinonim je za velike uštede i odlične ulove na proizvode koji vam već dugo stoje na listi želja. Iskoristite sniženja za stvaranje pravog osjećaja doma!

U Mimi vam za ovogodišnji Crni petak 25. studenog nudimo super ponudu po odličnim cijenama u svim našim salonima i web trgovini. Očekuju vas sniženja i do 65% na odabrane proizvode iz Miminog asortimana za svaki kutak vašeg doma, od kuhinje do blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe i dekoracije za dom.

Pre-Black Friday popusti na asortimanima iz vlastite proizvodnje

Između 16. i 23. studenog ostvarite popuste na asortimanu ormara iz vlastite proizvodnje te odabranih modela kuhinja iz vlastite proizvodnje.

Otkrijte kuhinje i ormare iz Mimine vlastite proizvodnje, hrvatski dizajn oblikovan prema posljednjim svjetskim trendovima kojeg odlikuje vrhunska kvaliteta. Planiranje, projektiranje, izmjera, dostava i montaža – Mima nudi kompletno rješenje u jednom trošku uz mogućnost obročne otplate do 36 rata uz 0% kamata. Vlastiti proizvodni pogon smješten u Kastvu pokraj Rijeke omogućuje Mimi brz rok isporuke od 45 radnih dana. Kuhinje i ormari iz vlastite proizvodnje za vas se individualno planiraju u Miminim salonima.

Jeste li znali kako kupnjom Miminih kuhinja i ormara pridonosite zaštiti i očuvanju okoliša? Svi materijali sa udjelima drva u našim kuhinjama posjeduju odgovarajući FSC certifikat koji promovira ekološki odgovorno, društveno korisno i ekonomski održivo šumarstvo.

Kuhinja iz vlastite proizvodnje Gloss snižena je 55%

Bijele fronte u kuhinji sinonim su besprijekorne elegancije i čistoće. Takav je i model Gloss koji nudi na izbor dva bijela dekora – Gloss Laccato Bianco i Gloss Bianco koji se razlikuju u debljini i završnoj obradi fronte. Laccato Bianco lakirana je fronta debljine 22mm sa završnom obradom u visokom sjaju, dok fronta Bianco iznosi 18mm i presvučena je u običnu bijelu melaminsku foliju. Reflektirajući visoki sjaj Laccato Bianco površine hvata i raspršuje svjetlost po čitavom prostoru čineći ga većim i svjetlijim, što posebice dolazi do izražaja u manjim, zavučenim kuhinjama. Model kuhinja iz vlastite proizvodnje Gloss dolazi sa 10 godina garancije, a u razdoblju od 16. do 23. studenog snižen je 55%.

Ormari iz vlastite proizvodnje sniženi su do 55%

Svatko sanja o ormaru u kojeg može stati sva odjeća, a da pritom izgleda fenomenalno. U Mimi možete napraviti upravo takav ormar koji dolazi sa 10 godina garancije. Između 16. i 23. studenog svi dekori ugradbenih ormara sniženi su 55% dok su stakleni dekori sniženi do 45%.

Kuhinja iz vlastite proizvodnje Amelie snižena je 50%

Odaberete li liniju Amelie, odabrat ćete kuhinju s karakterom. Ovaj model predstavlja ljepotu i eleganciju klasičnog dizajna. Popularni rustikalni utori na frontama neupadljivih nijansi kao i upečatljive ručkice utoplit će svaki dom. Model kuhinja iz vlastite proizvodnje Amelie dolazi sa 10 godina garancije, a u razdoblju do kraja studenog snižen je 50%.

Odlična ponuda za Black Friday 25. studenog

U nastavku pogledajte mali izbor iz naše bogate ponude za ovogodišnji Crni petak! 25. studenog čekat će vas velika sniženja na odabran namještaj za dom.

Opremite dnevni boravak kutnom garniturom Aprilla u sivoj boji i modernim regalom Beta, novitetima u našoj ponudi.

Dobro opremljena kuhinja elegantno je, udobno i funkcionalno mjesto koje pojednostavljuje stres svakodnevnog života, a namještaj igra ključnu ulogu u dizajnu i praktičnosti prostorije. Otkrijte malen i elegantan kuhinjski blok Lu kojem možete pridružiti stol Weston ili blagovaonski set Duncan.

Vrtne ljuljačke nisu rezervirane isključivo za vanjske prostore, smjestiti ih možete i u zatvorene verande ili zimske vrtove. Vrtna ljuljačka Leaf hit je u našoj prodaji!

Stvorite ugodnu oazu mira i odmora u vašoj spavaćoj sobi dostojnu luksuznih hotela. Tapecirani krevet Mont i klizni ormar Dederik bit će odlični suučesnici u tom pothvatu!

Požurite u Mimu gdje vas čeka pravi osjećaj doma!