strašna nesreća

Policija otkrila detalje sudara na varaždinskoj obilaznici

07.11.2023 u 13:05

Bionic
Reading

Vozač osobnog vozila poginuo je u sudaru s kamionom u utorak na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, na dionici državne ceste D2, a zbog očevida cesta je zatvorena za promet.

Prema informacijama Policijske uprave varaždinske, teška prometna nesreća dogodila se oko 10,50 sati, između kružnog toka u Turčinu i raskrižja kod Poljane Biškupečke, kad su se sudarili osobno vozilo varaždinskih i kamion s prikolicom riječkih registarskih oznaka.

Muškarac starosti 35-godina upravljao je osobnim automobilom jugozapadnom obilaznicom iz smjera Poljane Biškupečke u smjeru Turčina, te je iz zasad neutvrđenih razloga vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjim djelom vozila udario u teretni automobil s prikolicom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Od jačine udara osobni automobil je odbačen van kolnika, dok je 35-godišnji vozač osobnog automobila preminuo na mjestu događaja, priopćila je PU Varaždinska.

  • +2
U sudaru kamiona i automobila na obilaznici smrtno stradala jedna osoba Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

Uz policiju, na mjesto nesreće izašli su ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te vatrogasci varaždinske Javne vatrogasne postrojbe.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Zbog očevida, dionica ceste zatvorena je za sav promet, uz osiguran obilazak.