misterija ubojstva

Ubijeni muškarac u Varaždinu najvjerojatnije je ustrijeljen

10.03.2023 u 14:01

Bionic
Reading

Najvjerojatnije je ustrijeljen muškarac čije je mrtvo tijelo u utorak pronađeno u Varaždinu, izvijestio je u petak zamjenik varaždinske županijske državne odvjetnice i glasnogovornik Darko Galić te naveo da se s ubojstvom dovodi u vezu muškarac uhićen u Karlovcu.

Galić je Hini potvrdio kako je riječ o ubojstvu, no nije mogao sa sigurnošću reći da je Željko Hatlak ustrijeljen, već da je najvjerojatnije riječ o tome.

Upitan sumnjiče li za njegovo ubojstvo muškarca koji je u četvrtak uhićen u Karlovcu, odgovorio je kako jedino može potvrditi da je uhićenje povezano s tim događajem.

U Karlovcu je u četvrtak pronađen automobil koji pripada ubijenom 56-godišnjem Varaždincu, a Galić nije mogao potvrditi je li ga uhićeni muškarac ukrao iz dvorišta ubijenog.

"Ne možemo sa sigurnošću znati pod kojim se okolnostima to dogodilo i što je tome prethodilo. To će se tek utvrditi", rekao je.

Nestanak Željka Hatlaka policiji je prijavljen prošle nedjelje, a nakon pronalaska njegova tijela iz varaždinske policije su priopćili kako su kriminalističkom istragom utvrdili da je umro nasilnom smrću.