HDZ-OVAC IZ POŽEGE

Šef Zavoda za socijalnu skrb priveden zbog obiteljskog nasilja

28.12.2023 u 16:28

Bionic
Reading

Vjekoslav Potočanec, ravnatelj županijskog Zavoda za socijalnu skrb u Požegi priveden je u policiju zbog obiteljskog nasilja

Kako javlja Danas.hr, u pitanju je otac više djece te član HDZ-a. Kako neslužbeno doznaju 24 sata, njegova supruga je prijavila nasilničko ponašanje prema njoj i djeci.

Iz njegovog ureda za ovaj portal su rekli da je ravnatelj danas na godišnjem te da ga očekuju sutra na poslu. Prema saznanjima portala, trenutačno se nalazi u policiji na ispitivanju.

Njegov otac za Jutarnji pak tvrdi da je supruga sve izmislila te da nema govora o nikakvom fizičkom nasilju. Kad je riječ o verbalnom, rekao je 'tko se danas ne posvađa', no istaknuo da Potočanec nikad ne podiže ton.

Kriminalističko istraživanje još traje, nakon čega će biti poznati svi detalji. RTL televizija doznaje kako bi Potočanec na policiji trebao biti zadržan do sutra kada bi trebao dati i iskaz pred općinskim državnim odvjetnikom.

Nova TV doznaje kako Potočanec i njegova supruga braku žive 15 godina i imaju četvero malodobne djece, Tvrde kako ga je supruga jutros odlučila ostaviti, a on se protivio njezinoj odluci da sa sobom povede i djecu.

Potočanac je bio predsjednik ppćinske organizacije HDZ-a u Općini Velika u kojoj je do dolaska na mjesto šefa Centra za socijalnu skrb radio kao pročelnik.