U KULI NORINSKOJ

Priveden 51-godišnjak osumnjičen za ubojstvo brata

19.01.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Dubrovačka policija privela je u četvrtak 51-godišnjaka kojeg se sumnjičini da je ubio brata. Ubojstvo se dogodilo u srijedu kasno u noć u naselju Borovci u općini Kula Norinska

Kako je izvijestila PU dubrovačko neretvanska, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Metković, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 46-godišnjak ubio 51-godišnjaka s kojom je usko obiteljski povezan.

Kako je neslužbeno doznao Dubrovački vjesnik, muškarca je ubio njegov brat.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u večernjim satima jučer, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci u Kuli Norinskoj, hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena.

Privođenje na sud osumnjičenog za ubojstvo u Kuli Norinskoj Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat

Policija je u konkretnom slučaju postupala po zaprimljenoj dojavi, te je na mjestu događaja zatečen osumnjičeni 46-godišnjak koji je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.