nije prevarantica?

Policija objavila da traži ovu ženu, njen otac tvrdi da ona nije tada bila u Zagrebu

22.08.2023 u 19:35

Bionic
Reading

Zagrebačka policija objavila je da je 8. veljače 2023. godine oko 16.30 sati na Srebrenjaku od strane nepoznate ženske osobe počinjeno je kazneno djelo prijevare na način da se ista lažno predstavila kao zaposlenica banke i dovodeći u zabludu oštećenu da kod sebe ima krivotvoreni novac od nje na prevaru uzela novčani iznos od više tisuća eura

Policija je objavila fotografije ženske osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

No, Jutarnjem listu javio se otac ženske osobe s fotografije, koji tvrdi da ona tada nije ni bila u Zagrebu. 'Moje dijete toga dana sigurno nije bilo u Zagrebu, a kamoli na tom kiosku. Nikada nije bila na Srebrnjaku kao što pišete. Mi živimo u Garešnici, a u Zagreb idemo dva puta godišnje', rekao je u telefonskom razgovoru čovjek koji tvrdi da je otac djevojke sa slike.

Na upit je li siguran da mu je to kći na fotografiji, ali i da postoji mogućnost da se ne sjeća je li baš toga dana ona bila u Zagrebu ili ne, ponovio je da zna kuda mu se dijete kreće te da će otići u lokalnu krim-policiju to riješiti i tražiti objašnjenja.

'Ona je na toj fotografiji. Prepoznala se i rekla mi. Pišu se laži koje podliježu tužbi. Zvao sam ujedno broj policije koji ste napisali u članku da se na njega jave ljudi ako prepoznaju osobu sa slike, a policajac mi je rekao da s tim vašim člankom i slikom oni nemaju veze', kazao je otac.