stigla izjava

Odvjetnici obitelji ubijenog navijača najavljuju tužbe: 'Postoje čvrsti dokazi...'

21.08.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Odvjetnici obitelji ubijenog navijača AEK-a u nedjelju navečer objavili su izjavu kojom poručuju kako teorija da je Michalisa Katsourisa ubio navijač AEK-a nema veze sa stvarnošću

Odvjetnički tim obitelji ubijenog navijača u nedjelju kasno navečer izjavio je kako teorija da je Michalisa Katsourisa ubio navijač AEK-a nema veze sa stvarnošću, piše NewsIt.

U svojoj objavi su, međuostalim, naveli:

'Očito nemate poštovanja prema njegovoj obitelji. Očito nemate poštovanja prema onima koji se bore za otkrivanje istine (sucima). Ali ovakvo iskrivljavanje stvarnosti, to stvarno ide predaleko. U posljednjih nekoliko sati TV postaja SKAI objavila je da neki policajci smatraju mogućim da je smrtonosnu ozljedu Michalisu Katsourisu nanio navijač AEK-a koji je bio pored njega dok su trčali.

  • +5
Navijači pred istražnim sucem Izvor: Pixsell / Autor: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/PIXSE

Budući da ova verzija ne odgovara stvarnosti, izjavljujemo da ćemo poduzeti pravne radnje protiv:

– svakoga tko pokušava oprati odgovornost s policije i sa, za svako društvo opasnih, nacističkih huligana iz Hrvatske, kao i njihovih pomagača u Grčkoj

– svakoga tko pokuša previdjeti ili promijeniti elemente slučaja

– svakoga tko pokuša zataškati tragični događaj i svesti ga na ozljeđivanje iz nehaja

A budući da zbog tajnosti ispitivanja ne možemo ulaziti u detalje, upozoravamo vas da postoje čvrsti dokazi protiv ove posljednje verzije', navodi se u izjavi odvjetnika ubijenog Michalisa Katsourisa objavljenoj na Newsitu.