SKOČIO S LUČKOG MOSTA

Nakon 26 dana potrage u Neretvi pronađeno tijelo nestalog Ante Bebića

14.02.2023 u 16:09

Bionic
Reading

Nakon 26 dana potrage, u utorak je u Neretvi pronađeno tijelo 40-godišnjeg Ante Bebića koji je po policijskim zapažanjima 20. siječnja s Lučkog mosta kod Metkovića skočio u rijeku

Iz dubrovačko-neretvanske policije objavili su kako je tijelo nestalog Bebića, nakon 26 dana pretrage Neretve i njezinih obala, pronađeno oko 10 sati u blizini mjesta Komin. Napomenuli su kako su, po prijavi nestanka, od prvoga dana spomenutoga povezivali s osobom koja je navodno 20. siječnja ujutro s Lučkog mosta skočila u rijeku.

Slijedeći tu pretpostavku, istaknuli su, potragu su usmjerili upravo na rijeku od Metkovića do Ploča. U pretragu korita i obale rijeke, osim službenih policijskih plovila, bila su uključena i ona HGSS-a te Lučke kapetanije, čiji su pripadnici intenzivno i ustrajno pretraživali Neretvu i njenu obalu.

Identifikacijom je utvrđeno kako se radi o Anti Bebiću i ovim je pronalaskom potraga za njim službeno dovršena. U policiji najavljuju kako će nakon provedene obdukcije tijelo biti predano obitelji.