potraga za počiniteljem

Na cesti pronađeno mrtvo tijelo pješaka, oborio ga je nepoznati vozač

27.03.2024 u 07:29

Bionic
Reading

Sinoć oko 22 sati u mjestu Ramljane, na državnoj cesti DC 56, pronađeno je mrtvo tijelo. Prema prvim informacijama s terena osoba je stradala u prometnoj nesreći kao pješak kojeg je oborio nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom

Pješak je od posljedica ozljeda preminuo na mjestu nesreće, javlja Dalmatinski portal. U tijeku je traganje za nepoznatim vozačem koji se udaljio s mjesta događaja, javlja PU splitsko-dalmatinska.

Sinoć je i u Splitu oboren pješak, kod benzinske pumpe Pojišan na Poljičkoj ulici. Motorno vozilo oborilo je pješaka koji je ozlijeđen i prebačen u KBC Split, a na licu mjesta obavljen je očevid.

  • +2
Prometna nesreća kod benzinske pumpe Pojišan u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic

Po pitanju nesreće u Ramljanima, policija je danas poručila da je očevidom rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika uz asistenciju policije. Zbog obavljanja očevida cesta je bila zatvorena za promet do 01:50 sati. Tijelo je prevezeno na odjel patologije radi obavljanja obdukcije. Nastavlja se provođenje kriminalističkog istraživanja.

U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti iz PU splitsko-dalmatinske pozivaju svjedoke/očevice prometne nesreće da osobno pristupe u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81 ili na broj telefona 504-036 ili 504-010'.