potraga u tijeku

Muškarac ranjen u pucnjavi u Trogiru, napadač u bijegu. U pozadini je obiteljska drama

29.06.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Jedna je osoba ozlijeđena u pucnjavi do koje je došlo u četvrtak u Trogiru

Kako je splitsko-dalmatinska policija potvrdila za N1 televiziju, u 12:15 u trogirskoj ulici Put Draguna iz vatrenog oružja ozlijeđen je muškarac koji je vozilom Hitne pomoći odvezen u splitsku bolnicu. U tijeku je policijska potraga za napadačem, a na mjestu pucnjave provodi se očevid.

  • +3
Pucnjava u Trogiru Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Dalmatinski portal piše kako je stanje ranjenog muškarca, kojem je napadač pucao u glavu i vrat, kritično te da se liječnici u KBC-u Split bore za njegov život. Također piše kako policija raspolaže identitetom osumnjičenog te da su sve raspoložive snage u potrazi za njim. Neslužbeno doznaje kako je riječ o bivšem policajcu koji je već privođen radi obiteljskog nasilja. Nedavno je izašao iz istražnog zatvora nakon što je nepravomoćno osuđen za sedam kaznenih djela na štetu supruge i djece, a pritvor mu je zamijenjen mjerama opreza te mu je propisan psihosocijalni tretman.

Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barišin

24sata neslužbeno doznaje kako su se muškarci prvo posvađali te da je muškarac na motoru ispalio nekoliko hitaca u muškarca koji je sjedio u automobilu sa spuštenim prozorom, nakon čega je napadač odmah pobjegao.