istraga u tijeku

Maloljetnik za vršnjake odbio krasti u trgovini, jedan ga zarezao po licu

06.04.2023 u 13:41

Bionic
Reading

Zbog nanošenja ozljeda policija je kazneno prijavila trojicu maloljetnika koje sumnjiči da su u ponedjeljak u Puli svoga vršnjaka nagovarali da za njih iz trgovine ukrade energetska pića, a nakon što je to odbio, jedan ga je đepnim nožićem zarezao po licu

"Budući da su izvidi kaznenih djela i postupci prema maloljetnicima tajni, a i radi zaštite privatnosti uključenih osoba, nismo u mogućnosti iznositi druge detalje događaja", kratko su u četvrtak izvijestili iz istarske policije o ovom vršnjačkom nasilju.

Prema neslužbenim informacijama na koje se pozivaju lokalni portali, trojica maloljetnika su u ponedjeljak navečer ispred trgovine dječaka pokušali nagovoriti da za njih iz trgovine ukrade energetska pića. Kada je on to odbio, jedan od napadača ga je držao za ruke, drugi ga je oštricom đepnog noža zarezao po desnom obrazu, dok je treći pazio da netko na naiđe.

Navodno su napad fotografirali i fotografije internetski dijelili. Iz istarske Policijske uprave ističu da je istraga ovog događaja u tijeku.