rastrojstvo

Drama u Zagrebu: Muškarac prijetio da će skočiti s kuće, pa pucao na policiju

22.08.2023 u 10:09

Bionic
Reading

Na zapadu Zagreba u ponedjeljak poslijepodne odvijala se nevjerojatna situacija u kojoj je rastrojeni muškarac prijetio da će se ubiti, a pucao je i na policiju

Sve je započelo poslije 17 sati, kada je muškarac zaprijetio da će skočiti s krova kuće u ulici Podzmiš, doznaje N1. Na teren su brzo izašle policija i ostale nadležne službe.

Svjedoci su kazali da je nakon policije i vatrogasaca stigla i specijalna policija, a pregovori s muškarcem trajali su satima. U jednom je trenutku prijetio i da će dići cijelu kuću u zrak, zbog čega je zatvoren plin. 'Čuli smo da je nakon toga počeo prijetiti i da će zapaliti sam sebe. Osjetio se čak i miris benzina, pa su vatrogasci raspršili pjenu po dvorištu', otkrili su susjedi.

Muškarac pucao na policajca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Niti pet sati nakon što je počeo prijetiti, usprkos trudu policijskog pregovarača, muškarac nije posustajao. Oko 21 sat ulicom je odjeknuo pucanj. Prema dostupnim informacijama, muškarac je skočio s kuće na zračni jastuk koji su pripremili vatrogasci, pa zapucao prema policiji i pobjegao prema obližnjoj šumi.

Za njim su krenuli specijalci te su ga dostigli i uhitili.

  • +3
Pucanje na policiju u Podsusedu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL