NAUTIČKI SAJAM

Zatvoren 12. Biograd Boat Show

  • Autor: Leo Nikolić
  • Zadnja izmjena 25.10.2010 16:36
  • Objavljeno 25.10.2010 u 16:36
BIOGRAD JAHTA

BIOGRAD JAHTA

Izvor: tportal.hr / Autor: Leo Nikolić

U nedjelju je zatvoren Biograd Boat Show, najveća izložba plovila ove godine na Jadranu, sa 247 izloženih brodova i sa 185 izlagača. Taj broj plovila je otprilike na prošlogodišnjoj razini, no ponuda i predstavljanje su ove godine bili kvalitetniji. Kvalitetom ponude i razinom organizacije su, osim izlagača, zadovoljstvo izrazili i posjetioci

Domaćin sajma, marina Kornati u Biogradu je osim toga dobila i posebno priznanje Hrvatske gospodarske komore. Priznanje za promicanje nautičkih vrijednosti je marina Kornati dobila i od Hrvatske radiotelevizije.

Biogradska marina je druga u Hrvatskoj po broju nautičara, a uvjerljivo prva po broju regata. Prednost marine Kornati je izuzetno razveden i dimičan, a istovremeno zaštićen akvatorij ispred Biograda i Kornatsko otočje za organizaciju brojnih atraktivnih regata. Stoga ne čudi konstantan porast broja nautičara u Biogradu, ove godine je pet posto više nautičara, dok je porast broja noćenja u marini Kornati čak 18 posto.

Biogradski sajam ove godine bilježi i porast broja posjetitelja, kao i veći broj svjetskih, europskih i hrvatskih premijera plovila. Premda je BBS još uvijek u sjeni splitskog i šibenskog nautičkog sajma, ove godine je definitivno potvrdio svoj ulazak prvu nautičku ligu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi