MOJPOSAO

Zapošljavaju se kuhari, bravari, strojari, a nude se poslovi i u inozemstvu!

18.01.2018 u 15:47

Bionic
Reading

Ovotjedni popis slobodnih pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Bravarija Lukačić, uspješno posluje dugi niz godina te danas broji 15 stalno zaposlenih stručnih djelatnika što mnogo govori o stručnom vodstvu tvrtke koje se svakodnevno trudi s novim idejama obrt plasirati na tržište. Trenutno zapošljavaju Inženjera strojarstva sa znanje rada u bravariji. Poslodavac nudi slobodne vikende i plaćene prekovremen. Prijavite se do 29. siječnja na oglas.

Studio za njegu kose La Griff, sa 20 godina iskustva i tradicije, a uhodani posao i zadovoljni klijenti garancija su uspjeha. Trenutno zapošljavaju vedru, komunikativnu osobu na poziciji Frizera. Poslodavac navodi da u salonu vlada vedra atmosfera i timski duh. Sve detalje i prijavu pogledajte na MojPosao.

Restoranu Giaxa na otoku Hvara potreban je šef kuhinje kojeg očekuje čak 20 do 30 tisuća kuna neto primanja, ovisno o iskustvu.  Svoju prijavu možete poslati jednostavno i brzo, klikom na link u oglasu

Nautika d.o.o., koja upravlja objektima Restoran Dubravka, Restoran Panorama, Restoran Nautika i Gradska kavana Arsenal, poziva vas na prijavu za sljedeće pozicije: kuhar, pizza majstor, slastičar, konobar, barmen i osoba za prijem gostiju restorana. Oglasi su aktivni do 10. veljače, sretno s prijavom!

Zapošljavaju se nekvalificirani radnici za cestovne radove za stalni radni odnos u Njemačkoj, a posao se odnosi na ugradnju specijalnih šahtova. Od kandidata se traži vozačka dozvola C kategorije, osnovno znanje komunikacije na njemačkom jeziku te iskustvo na cestovnim radovima. Plaća se kreće između 1.650 do 2.500 EUR. Prijavite se na oglas do 24. siječnja 2018.