MOJPOSAO

Zapošljavaju renomirane tvrtke – prijavite se na oglase što prije!

02.03.2018 u 09:10

Bionic
Reading

Tražite posao? Na portalu Moj posao čeka vas više izdvojenih radnih pozicija na koje se možete prijaviti već danas

ABS SISAK d.o.o. pripada ABS steelmaking grupi unutar Danieli grupacije, globalnog vrhunskog igrača u izgradnji postrojenja za izgradnju čelika. Poznati su kao lider u proizvodnji specijalnih, legiranih čelika. Biti član ABS Sisak tima znači svakodnevno rješavati nove izazove, sudjelovati u inovativnim projektima. Uslijed povećanja volumena proizvodnje, te provedbe novih izazovnih projekata, trenutno traže novog člana tima na pozicijama: Voditelj projekata, Koordinator općih poslova, Procesni tehnolog, Voditelj elektro i strojnog održavanja. Prijave traju do 9. ožujka. 

NOVA ICT, tvrtka je sa čvrstim temeljima i razvijenom poslovnom kulturom, koja se specijalizirala za proizvodnju softverskih rješenja za carinske otpremnike u Europi. Trenutno traže poletne ljude koji su spremni uhvatiti se u koštac sa nadolazećim izazovima. Zapošljavaju člana tima podrške čija uloga će biti komunicirati i pružati podršku korisnicima te pisati upute. Uz to, bavit ćete se analizama prijavljenih problema zajedno sa suradnicima iz Product tima za razvoj aplikacije. Oglase traje do  7. ožujka.

Erste & Steiermärkische Banka zapošljava Mlađeg stručnog suradnika, s vizijom i ambicijom koji bi zajedno s timom što uspješnije savladavao sve izazove koji ih prate na poslovnom putu. Poslodavac nudi rad na projektu, raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja. Idealan kandidat je VSS, matematičkog, informatičkog ili ekonomskog usmjerenja s razumijevanje osnovnih financijskih izvještaja. Prijave na oglas traju do 6. ožujka.

Icertias, mlada i brzorastuća tvrtka, vlasnički i partnerski povezana sa švicarskom organizacijom, trenutno je prisutna na brojnim svjetskim tržištima, u više od četrdeset zemalja na pet kontinenata. Trenutno zapošljavaju Studenta za analizu tržišta i Pripravnika s ekonomskim fakultetom. Oglasi traju do 3. ožujka.

MANGO za svoju prodavaonicu u Zadru Mango zapošljava osobu koja će se brinuti o izgledu izloga, funkcionalnosti te ih prilagoditi visokim standardima struke. Pozicija Window dresser otvorena je do 13. ožujka.