MojPosao

Zapošljavaju Nestle, Grenke, Krka-Farma i mnogi drugi. Iskoristite priliku!

29.03.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi pregled novih potencijalnih radnih mjesta. U novu godinu uđite s novim poslom

KRKA–FARMA je inovativna, međunarodna farmaceutska kompanija, s preko 11 tisuća zaposlenika u 45 tvrtki i predstavničkih ureda u cijelom svijetu. Prisutni su i u Hrvatskoj, a u Jastrebarskom su izgradili Distribucijsko – proizvodni centar u kojem zapošljavaju stručan kadar. Svoj tim žele osnažiti novim radnikom na poziciji Laboratorijski tehničar za rad na području upravljanja kvalitetom (m/ž), koji će biti zadužen za kontrolu svih faza proizvodnih procesa, vođenje dokumentacije te uzorkovanje sirovina i gotovih proizvoda. Prednost pri zapošljavanju imat će kemijski i farmaceutski tehničari kao i kandidati srodnih usmjerenja. Prijave se primaju do 1.travnja.

Volite putovati i spremni ste za avanturu? Imamo posao za vas! Televizija Classicum nositelj je projekta razvoja franšize ''Muzej Iluzija'' u svijetu – preciznije na području Srednjeg Istoka, Sjeverne Afrike, dijela Azije i Sjeverne Amerike, a sada traže odgovornu i entuzijastičnu osobu koju će zaposliti na poziciji Glavnog direktora (m/ž) tri muzeja – u Dubaiju, Muscatu i Kuala Lumpuru. Posao, između ostalog, uključuje upravljanje lokalnim timovima i projektima uz redovitu komunikaciju s vlasnikom franšize. Javite im se do 5.travnja.

Tvrtka GRENKE omogućuje malim i srednjim tvrtkama jednostavno iznajmljivanje opreme koja im je potrebna, umjesto da je kupuju i tako troše svoje vrijedne resurse. U potrazi su za osobom koja će spremno i profesionalno popuniti poziciju Interna podrška za prodaju (m/ž) i pritom pružati potporu regionalnim voditeljima prodaje, u suradnji s kolegama rješavati probleme klijenata i voditi evidenciju korisnika. GRENKE svojim zaposlenicima nudi priliku da rastu zajedno s tvrtkom, kontinuiranu edukaciju i konkurentnu plaću uz mogućnost dobivanja bonusa. Životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku pošaljite im do 3.travnja.

Ako ste zainteresirani za stalan posao i rad u okruženju najpoznatijih svjetskih brendova i robnih marki, DESIGNER OUTLET CROATIA mjesto je za vas. Ovo dizajnersko outlet selo, smješteno na rubnom dijelu Zagreba, svojim posjetiteljima nudi bogat izbor trgovina s kvalitetnom robom. Ono što im trenutno nedostaje jest osoba na radnom mjestu Centre managera (m/ž) koja će voditi tim mladih, dinamičnih ljudi. Kandidati s bogatim iskustvom u rukovodećim poslovima mogu im se javiti do 7.travnja.

Kao šećer na kraju, ostavili smo oglas kompanije koja zna kako zasladiti naše živote. Nestle je međunarodno priznata tvrtka koja brine o prehrani i zdravlju svojih korisnika, a putem svojih proizvoda, kao što su Nescafé, Nesquik i Kit Kat, ušli su u domove diljem svijeta. Regionalni Nestle Adriatic, osnovan je 2003. i danas zapošljava oko 800 radnika u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Kosovu, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, a njima sada žele pridružiti novog člana tima, i to na radnom mjestu Voditelj prodaje na terenu (m/ž). Zainteresirani kandidati, koji ispunjavaju uvjete iz natječaja, na oglas se mogu javiti do 2.travnja.