MOJ POSAO

Zapošljavaju Karlovačka banka, Vektor grupa i Euroconsulting

26.11.2015 u 10:22

Bionic
Reading

Ovoga tjedna portal Moj posao izdvojio je šest atraktivnih radnih mjesta - traže se serviseri, računovođe, montažeri te direktor podružnice

Audax d.o.o. je tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem građevinskih strojeva i strojeva za rad na visini. Trenutno zapošljavaju Servisera za održavanje i popravak radnih strojeva, viličara, visinskih platformi, građevinskih strojeva i kamiona. Posao se obavlja na terenu na području Splitsko – dalmatinske županije i u sjedištu tvrtke u Dugopolju. Imate iskustva u radu s diesel i benzin motorima, hidrauličnim sistemima na strojevima i električnim i elektronskim instalacijama na vozilima i strojevima? Ovo je posao za vas!

Tvrtka Euroconsulting d.d. zbog popunjavanja slobodnih radnih mjesta traži sposobne i savjesne osobe za sljedeće pozicije: Samostalni računovođa i Pomoćni računovođa. Radni zadaci samostalnog računovođe su knjiženje poslovnih promjena, obračun i sastavljanje mjesečnih i godišnjih poreznih prava poreza na dodanu vrijednost i poreza na dobit, sastavljanje financijskih izvještaja, izrada ostalih obračuna i izvještaja. Ukoliko imate iskustva u ovom području i odlično poznajete sve faze računovodstvene obrade poslovne dokumentacije, prijavite se do 8. prosinca.

Pomoćni računovođa obavlja administrativne poslove u računovostvu, knjiži poslovne promjene i izrađuje obračune i izvještaje vezane uz računovodstveno – knjigovodstvenu tematiku. Za obavljanje posla potrebno je jednogodišnje iskustvo, a ukoliko ste zainteresirani, prijavite se putem MojPosao.

Vektor Grupa za svoj stručni tim traže osobu za radno mjesto Djelatnik u proizvodnji/ Montažer (m/ž). Zadaci osobe na ovoj poziciji su doradni poslovi u proizvodnji, ljepljenje PVC folija na ravne površine i vozila, rad na doradnim strojevima, poslovi održavanja u radu. Potrebno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, spretnost u rukovanju ručnim alatima te želja za napredovanjem.

Karlovačka Banka je banka s dugogodišnjom tradicijom poslovanja, a nastavljajući trend uspješnog poslovanja te u cilju daljnjeg širenja i razvoja, banka traži motivirane, proaktivne i odgovorne osobe na radnom mjestu Direktor podružnice, u Zagrebu. Ukoliko imate VSS ekonomske struke, 5 godina relevantnog radnog iskustva, aktivno poznajete jedan strani jezik i rad na računalu, vi ste idealan kandidat!

Tvrtka TSI d.o.o. traži više izvršitelja, dipl. ing. strojarstva i dipl. ing. brodogradnje, za poziciju Projektant brodskih konstrukcija. Radno iskustvo nije obavezno, ali prednost imaju kandidati s iskustvom u projektiranju. Prijaviti se mogu i kandidati s ostalim razinama tehničkog obrazovanja. Vaš profil odgovara opisu? Prijavite se do 4. prosinca.

Ne znate kako na razgovoru za posao odgovoriti na pitanje o plaći? Pripremite se za pregovore s najvećim istraživanjem plaća u zemlji! Usporedite svoju plaću!