MOJ POSAO:

Zapošljavaju Atlantic, Belupo, Netklar, PANanalytical i Metronet

10.09.2015 u 10:40

Bionic
Reading

Ovog tjedna portal Moj posao nudi bogatu ponudu poslova - zapošljavaju renomirane domaće kompanije, a traže se revizori, farmaceuti, monteri centralnog grijanja te telekomunikacijski stručnjaci

Atlantic Grupa, hrvatska multinacionalna kompanija koja objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, prisutna je na više od 30 tržišta diljem svijeta. Kako bi bili izvrsni u svakom poslovnom području, zapošljavaju Internog revizora u Odjelu interne revizije. Idealan kandidat ima 5 godina relevantnog radnog iskustva, visoku stručnu spremu ekonomskog smjera. Osim toga, traže se jake analitičke sposobnosti i visoki standardi radnog učinka, sposobnost suradnje s različitim članovima tima i drugim kolegama. Zainteresirani? Prijavite se putem linka.

Farmaceutska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom rada u proizvodnji i prodaji ljekova, Belupo, zapošljava Stručnog suradnika za područje Primorsko-goranske i Istarske županije. Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju promociju i prodaju lijekova na području određenog terena, izgradnju poslovnih odnosa s klijentima te sudjelovanje u organizaciji stručnih skupova i kongresa. Traži se osoba s visokom stručnom spremom, odnosno doktor medicine, magistar farmacije, doktor veterinarske medicine te doktor stomatologije. Ukoliko odgovarate profilu – prijavite se!

Imate obrazovanje, vještine i duže radno iskustvo kao plino i vodoinstalater i možete samostalno raditi? Motivirani ste, samostalni u poslu, fleksibilni, pouzdani i dobro poznajete njemački jezik? Odlično! Tvrtka Netklar traži upravo vas za instalaciju sanitarnih jedinica, izoliranje komponenti, obavljanja ispitivanja, polaganja kabela prema nacrtu i svih ostalih potrebnih poslova koje ova pozicija podrazumijeva. Prijavite se na oglas možete putem MojPosao.

Metronet telekomunikacije zapošljavaju Mrežnog stručnjaka u odjelu za realizaciju usluga. Navedena pozicija obuhvaća poslove konfiguracije Ethernet mrežnih uređaja u svrhu realizacije usluga kod krajnjih korisnika. Poslove obavlja samostalno ili u okviru tima, sukladno radnim zadacima. Od kandidata se traži minimalno viša stručna sprema tehničkog smjera, a imat će priliku raditi izazovan posao. Osoba će na raspolaganju imati službeni mobilni telefon i prijenosno računalo. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao – prijavu pošaljite putem linka.

Tvrtka PANanalytical svjetski je lider u X-ray analitičkim sustavima, sa širokom paletom proizvoda i razvijenom prodajnom i servisnom mrežom. Kandidat će biti zadužen za razvoj postojećih i budućih poslovnih prilika. Osim toga, navedena pozicija zahtijeva prepoznavanje potreba klijenata i pronalaženje optimalnog rješenja. Idealan kandidat ima izvrsne komunikacijske vještine, spreman je na česta putovanja te ima ponešto iskustva u prodaji. Ukoliko uz to imate diplomu iz kemije, fizike ili STEM područja, oglas je za vas! Prijavu možete poslati putem linka.

Nedostaju vam neke kvalifikacije potrebne za ponuđene i slične poslove? Potražite idealnu edukaciju na portalu EduCentar i steknite dodatna znanja i vještine koje će vam pomoći da budete konkurentniji na tržištu rada.