REDIZAJN STRANICE

Zagrebačka banka ima novi web

22.03.2016 u 15:09

Bionic
Reading

Zagrebačka banka u utorak je lansirala redizajniranu internetsku stranicu. Nova zaba.hr jednostavnija je i preglednija, a osim potpuno novog izgleda, klijentima pruža nove funkcionalnosti

U odnosu na dosadašnji prikaz isključivo općenitih informacija po grupama proizvoda i usluga, zaba.hr usmjerena je primarno na ciljanu potrebu koju posjetitelj sam na stranici definira i odabire. To im omogućuje da odmah i u bilo koje vrijeme dobiju što preciznije i konkretnije informacije koje im banka za njihove različite potrebe može pružiti.

Dosad je stranica Zagrebačke banke mjesečno bilježila oko tri milijuna pogleda, a najposjećenija je bila ponedjeljkom. Osim internet-bankarstva, korisnike najviše zanimaju tečajna lista, informacije o kreditima, popis poslovnica te konkretni izračuni.

www.zaba.hr pokrenuta je u travnju 1998. godine, a nakon dva prethodna redizajna, ovo je prvi sveobuhvatni 'makeover' i u sadržajnom smislu. Uz veću interaktivnost odnosno bržu komunikaciju s klijentima, nova stranica prilagođen je svim veličinama ekrana odnosno i mobilnim i tablet uređajima.