prestižno priznanje

Zaba proglašena vodećim poslodavcem Hrvatske i Europe u 2019.

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 04.02.2019 11:10
  • Objavljeno 04.02.2019 u 11:10
Zagrebačka banka

Zagrebačka banka

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac

Drugu godinu zaredom Zagrebačka banka i Grupa UniCredit osvojile su prestižno priznanje organizacije Top Employers Institute zbog izvanrednih uvjeta zaposlenika

Godišnje međunarodno istraživanje koje provodi Top Employers Institute prepoznaje vodeće poslodavce diljem svijeta: one koji pružaju odlične radne uvjete za zaposlenike te one koji njeguju i razvijaju talente na svim razinama organizacije i kontinuirano optimiziraju aktivnosti vezane uz zapošljavanje.

UniCreditu je dodijeljen certifikat Top Employer na europskoj razini zahvaljujući lokalnim certifikatima koje je dobio u Italiji, Njemačkoj, Rusiji, Hrvatskoj i Bugarskoj, kao i lani.

Certifikat Top Employer temelji se na istraživačkom procesu i skupini standarda koje poslodavci moraju zadovoljiti. Svi su podaci bili nezavisno revidirani, potvrđujući izvrsne radne uvjete i dodjeljujući banci mjesto u odabranoj grupi nositelja certifikata Top Employer.

'Ponosni smo što smo ponovno prepoznati među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i Europi. Za nas je važno ulagati u talentirane ljude i stvoriti najbolje moguće radno okruženje. Veliko je zadovoljstvo gledati koliko strasti i entuzijazma naši zaposlenici posvećuju svom zanimanju i osjećam se privilegiranim biti dio takvog tima', komentirao je Gianluca Totaro, direktor Upravljanja ljudskim resursom Zagrebačke banke. Također je naglasio da su fleksibilno radno vrijeme, slobodan dan za rođendan te slobodan dan za prvi dan škole ili vrtića djeteta samo neke od pogodnosti koje Zaba omogućava zaposlenicima kolektivnim ugovorom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!