PROMO

Zaba otvorila novi ciklus natječaja Moj Zaba Start

08.06.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Zainteresirani će se moći javiti na natječaj u tri različita područja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo kroz koja će Banka dodijeliti gotovo milijun kuna potpora

Četvrtu godinu zaredom Zagrebačka banka nastavlja s projektom Moj Zaba Start kroz koji nagrađuje inovativne i tržišno utemeljene ideje. Cilj projekta je pružiti potporu najboljima u različitim područjima, a zainteresirani će svoje ideje moći prijaviti na tri različita natječaja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo. Banka će kroz Moj Zaba Start dodijeliti gotovo milijun kuna potpora, ali i omogućiti edukacije kroz mentorsku podršku partnera i ambasadora te promociju onih najboljih.

'Moj Zaba Start predstavlja jedinstven program u promicanju poduzetništva te je u isto vrijeme sastavni dio društvene odgovornosti Zagrebačke banke. Kroz prethodna četiri ciklusa Banka je poduprla 30-ak poduzetničkih inicijativa iz različitih područja kao što su IT industrija ili dizajn. Drago nam je vidjeti da su ti projekti s godinama napredovali i danas sigurno mogu biti poticaj i primjer drugima. U ime Uprave Zagrebačke banke pozivam sve zainteresirane da sudjeluju u programu te se veselim svakom koraku koji ćemo napraviti zajedno', istaknuo je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke prilikom predstavljanja projekta, u srijedu u zagrebačkoj Gradskoj štedionici.

'Dodana vrijednost sudjelovanja u našem programu svakako leži i u činjenici da finalistima i dobitnicima, uz financijsku potporu, osiguravamo i našu stručnu podršku, organiziravši za njih različite poslovne edukacije s našim partnerima i poduzetničkim bankarima', poručila je Zagorka Mintas, direktorica upravljanja poslovnim odnosom za klijente.  

Svi zainteresirani na natječaj se mogu prijaviti do 31. srpnja. Uvjete natječaja te prijavu možete potražiti na web stranici www.mojzabastart.hr. Nakon završetka prijava, stručna komisija ocijenit će prijavljene radove te će 25. rujna biti objavljeni finalisti natječaja. U svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. U svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna.

U sklopu projekta Moj Zaba Start bit će organizirane i tematske radionice diljem Hrvatske – u Osijeku, Varaždinu, Zaboku, Rijeci, Puli i Splitu, kako bi zainteresiranima u tim gradovima omogućili da se što bolje prezentiraju i pripreme za ovaj projekt.

Projekt možete pratiti na www.mojzabastart.hr ili na društvenim mrežama pod #MojZabaStart

Kontakt za medije: pr@unicreditgroup.zaba.hr