moj posao

Vrijeme je za nešto novo? Kreni s (boljim) poslom!

10.03.2022 u 14:00

Bionic
Reading

Tražite posao? Portal moj posao u suradnji s tportalom donosi pregled novootvorenih radnih mjesta

Postani dio Kaufland tima, međunarodno uspješnog trgovačkog društva! Pitaš se što ih čini tako posebnima? U prvom redu to su učinkovitost, dinamičnost i pravednost te predanost i upornost njihovih zaposlenika. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Radnik u prodaji (m/ž), a novim kolegama nude petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i benefite, promicanje zdravlja kroz sufinanciranje sportskih aktivnosti, stručno uhodavanje te rad u dinamičnom okruženju. Javi im se do 24. ožujka.

Samsic d.o.o. je poduzeće koje se bavi higijenskim i tehničkim održavanjem. Tvrtka je u potrazi za više radnika/ica na poslovima čišćenja i higijenskog održavanja na području Zagreba. Opis posla podrazumijeva čišćenje i održavanje svih prostorija, namještaja, uređaja, opreme i ostalog inventara te vođenje posebne brige o pravilnoj upotrebi i čuvanju sredstava i strojeva za rad. Oglas ostaje aktivan do 13. ožujka.

Alfa sigurnost zapošljava Tehničara/ispitivača iz područja zaštite na radu/zaštite od požara (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 1 godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a novim kolegama nude usavršavanje i mogućnost napredovanja, radno mjesto na 'duge staze', dobre uvjete za rad i kolektiv u kojem vladaju tolerancija i razumijevanje. Javi im se do 18. ožujka.

Ozbiljnim pristupom, jasnom vizijom i misijom prodajni asortiman tvrtke Velekem d.d. popunila je roba s potpisom renomiranih svjetskih proizvođača prvenstveno boja i lakova, a zatim i ostalog asortimana. Svoj tim sada žele 'popuniti', odnosno osnažiti, na radnom mjestu: Komercijalist (m/ž). Opis posla uključuje nabavu i prodaju robe, rješavanje reklamacija, izradu kalkulacija i narudžbenica te kontinuirano obrađivanje tržišta. Ako želiš postati dijelom njihovog tima, javi im se do 18. ožujka.

Tasty as Victory je u potrazi za pojačanjem na poziciji: Konobar (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje pripremu i pospremanje stolova, prezentaciju ponude hrane i pića gostima te primanje i izdavanje narudžbi. Nude ti slobodnu nedjelju, uz mogućnost još jednog slobodnog dana u tjednu, mogućnost napredovanja te isplatu bonusa i božićnice. Ako su te zainteresirali, javi im se do 18. ožujka.