TRŽIŠTE RADA

Voditelj trgovine, monter, računovođa... Izdvojili smo nekoliko oglasa za posao

04.05.2023 u 16:44

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja zanimljive poslovne prilike

Lesnina te poziva da im se pridružiš u ulozi Montera pripravnika (m/ž), koja uključuje školovanje i rad. Konkretnije, nude ti ugovor o radu na radno mjesto pripravnika i standardizirani program učenja kroz teoretski dio i rad na terenu u trajanju od 3 do 6 mjeseci, vrhunske mentore, usavršavanje znanja i vještina te ono najvažnije - radno mjesto Montera u Lesnini nakon završene edukacije uz stimulativna primanja. Ako visiš svoju budućnost u montaži namještaja, svoj životopis im pošalji najkasnije do 12. svibnja.

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odjeće i opreme na tržištu balkanske regije. Trenutno zapošljavaju više od 4000 ljudi, a taj broj sada žele dodatno povećati! Zapošljavaju na radnom mjestu Voditelj trgovine (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje dvije godine relevantnog radnog iskustva, a savršeno ćeš se uklopiti u njihov tim ako si spreman/na učiti, rasti i razvijati se zajedno s njima. Pridruži im se i postani dio međunarodnog tima ljudi koji na tržište prvi donose nove sportske kolekcije i stvara nove trendove. Prijave primaju do 18. svibnja.

Kärcher je vodeći svjetski ponuđač sustava za čišćenje, proizvoda za čišćenje i usluga za slobodno vrijeme, kućanstvo, gospodarsku djelatnost i industriju. I jedan od najatraktivnijih poslodavaca u branši. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Suradnik u prodaji (m/ž). Potiču razvoj i cjeloživotno učenje svojih zaposlenika, radeći strastveno i ambiciozno kako bi ostvarili kvalitetu i uspjeh. Prijave primaju najkasnije do 12. svibnja.

Voliš raditi u timu? Posjeduješ visok stupanj odgovornosti, samostalnosti te inicijative u radu? Tragaš za novim poslovnim izazovima? Ne traži dalje! Franck Grupa, jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji, traži pojačanje za svo računovodstveni tim! Točnije, zapošljavaju Samostalnog računovođu (m/ž), a novim kolegama nude rad u okruženju koje potiče profesionalni rast i razvoj, razne pogodnosti i odlične uvjete rada. Javi im se do 11. svibnja.

Voliš timski rad i ostvarivanje zajedničkih ciljeva? Želiš se dokazivati i napredovati? Inovativna si i proaktivna osoba? Postani dijelom AD Plastik Grupe, moderne i uspješne kompanije! U potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu Interni revizor (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude stabilno i strukturirano radno okruženje uz mnogobrojne dodatke na plaću, stimulacije te mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 11. Svibnja.