Podravska banka

Uz pravog partnera do ostvarenja poslovnih ciljeva

12.06.2018 u 10:36

Bionic
Reading

Razvoj lokalne staklarske radionice

Staklarsku radionicu Staklarna Crikvenica osnovali su još 2003. u Crikvenici partneri i prijatelji Dorijan Kamenar i Damir Lukežić. Osnovna im je djelatnost obavljanje kompletnih usluga i radova vezanih uz materijal od stakla: proizvodnja staklarskih proizvoda, pjeskarenje i brušenje stakla te ostali staklarski poslovi. Poslovanje se odvija u dvije radnje u Crikvenici, a odnedavno rade i u pomoćnoj radioni na Grobniku gdje se odvijaju poslovi brušenja i pjeskarenja stakla. Staklarna Crikvenica danas zapošljava četvero djelatnika, a s obzirom na povećan obujam poslovanja i rad za veliki broj velikih klijenata (veliki hotelski lanci, privatni objekti, renomirani lanac optika, škole...) ne sumnjamo da će s vremenom taj broj i porasti.

Želeći pratiti trendove u staklarskoj industriji i stvarati proizvode prilagođene željama svojih klijenata, Staklarna Crikvenica za svojeg je partnera u poslovanju odabrala jednu od najstarijih banaka u Hrvatskoj, Podravsku banku d.d. Racionalno korištenje overdraft kredita i korištenje gotovinskih kredita dalo je dodatan vjetar u leđa već uhodanom staklarskom poslu, a za potencijalnu investiciju izgradnje proizvodnog pogona prvi odabir partnera sigurno će pasti na Podravsku banku d.d.

Dorijan Kamenar i Damir Lukežić:

"Prilikom odabira banke koja će nas pratiti u našem poslovanju nismo se puno dvoumili. Osoban pristup klijentima, rješenja potpuno prilagođena našim potrebama te brojne pogodnosti financiranja bili su više nego dovoljni razlozi da Podravska banka postane naš partner. Suradnju nastavljamo i dalje, na obostrano zadovoljstvo, i veselimo se novim zajedničkim projektima."

S obzirom na to da se Podravska banka prema istraživanju* poslovnog tjednika Lider na listi TOP 500 najdražih brandova nalazi na 9. mjestu u kategoriji Banke, ne čudi nas podatak da su brojni poduzetnici s riječkog područja kao partnera za svoje poslovanje odabrali ovu banku. Tako Podravska banka prati rad tvrtki Boščak d.o.o., zanatsko stolarske radnje W-J te FS Studia Dent.

*Istraživanje je obuhvatilo četiri generacije ispitanika iz cijele Hrvatske koji su izdvajali najdraže brendove koji im izazivaju pozitivne emocije, kvaliteta im je u dobrom omjeru s cijenom, a i zadovoljni su uslugama povezanim s tim brandovima.