PRIMIT ĆE GA PREDSJEDNICA

U posjet Hrvatskoj dolazi čelnik svjetske organizacije za mlade profesionalce

16.12.2015 u 15:48

Bionic
Reading

Predsjednik najveće svjetske organizacije i mreže za mlade profesionalce do 40 godina, Junior Chamber International (JCI), Ismail Haznedar boravit će u Hrvatskoj od 18. do 20. prosinca 2015. godine. Tom prilikom posjetit će Zagreb i Rijeku gdje će prisustvovati JCI Croatia Partnership Summit-u i Glavoj skupštini JCI Hrvatske te se susresti s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović i zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem

Ismail Haznedar strateg je i poslovni konzultant s radnom iskustvom u području start-up-a, poslovnog modeliranja i procesa stvaranja vrijednosti za poslovne subjekte. Posljednjih sedam godina izvršni je direktor StratejikIsler-a, konzultantske tvrtke iz Istanbula.

Ove godine Haznedar posjetio je i boravio u preko 60 zemalja svijeta i tom prilikom susreo se i razgovarao o suradnji s brojnim visokim državnicima i liderima.

Djelovanje JCI-a u Hrvatskoj revitalizirano je u proljeće 2013. godine te danas broji preko 80 aktivnih članova koji su organizirani u četiri lokalne komore u gradovima: Osijek, Split, Rijeka i Zagreb.

Nakon trogodišnjeg postupka učlanjenja, nacionalna komora JCI Hrvatska primljena je u punopravno članstvo ove međunarodne organizacije na Svjetskom kongresu koji se održao u japanskom gradu Kanazawa od 2-8. studenog 2015. godine.