'DOBAR TEK'

Trgovački lanac Spar pokrenuo kulinarski portal

17.09.2015 u 15:12

Bionic
Reading

Trgovački lanac Spar, koji ove godine slavi 10 godina poslovanja u Hrvatskoj, predstavio je u četvrtak najnoviji projekt – portal Dobartek.spar.hr. Nastavak je to njihovog časopisa Dobar tek, a sada, kako poručuju, portal predstavlja iskorak u sve popularniji kulinarski svijet u Hrvatskoj

Portal na jednom mjestu nudi velik broj provjerenih recepata – od ličkog lonca sve do raw fooda, ali i dodatne sadržaje koji ga čine posebnim. Videorecepti, preporuke za najbolju vrstu vina uz svaki recept, funkcionalna tražilica, dodatni sadržaji o kulinarskim trendovima, male kuharske tajne - na portalu Dobartek.spar.hr dostupni su svima. Portal osim recepata donosi zanimljive priče o namirnicama i novostima iz kulinarskog svijeta, a moguće je čak pitati profesionalnog kuhara za savjet ako nešto ne uspije s receptom – što će svaki ljubitelj kuhanja zasigurno cijeniti.

'Želimo biti pouzdan savjetnik i kompetentan partner u odabiru namirnica i pripremi jela. Ovaj portal je mjesto na kojem možete pronaći rješenje svog problema, a osmišljen je kako bi bio jednostavan za korištenje, intuitivan i koristan. Tražilica prema različitim kategorijama omogućuje da pomoću nekoliko kriterija brzo pronađete recept kakav trebate – bilo da se radi o brzom ručku za dijete koje je stiglo iz škole, bilo desertu kojim želite impresionirati goste', rekao je prilikom predstavljanja portala predsjednik Uprave Spara Hrvatska Helmut Anton Fenzl.

Spar Hrvatska najmlađi je član austrijske Spar grupe, a prvo prodajno mjesto otvoreno je 2005. u Zadru. U posljednjih 10 godina Spar bilježi rast, uz stalna ulaganja u ponudu i nova prodajna mjesta. Godine 2014. Spar je preuzeo 20 trgovina koje su dotad poslovale pod brendom Diona i ubrzano se širi u segmentu malih trgovina. Spar Hrvatska na tržištu je prisutan kroz 52 prodajna mjesta: 17 Interspar hipermarketa i 35 Spar supermarketa.