NOVA DJELATNOST

Trgovački lanac Pevec kupio Z1 televiziju

11.05.2017 u 09:22

Bionic
Reading

Tvrtka Pevec preuzela je Z1 televiziju, priopćili su iz tog trgovačkog lanca. Ulaskom u medijsku djelatnost želja im je, objasnili su iz Peveca, proširiti marketinške aktivnosti i na produciranje vlastitih emisija

'Htjeli smo na određeni način sudjelovati u oblikovanju televizijskog programskog sadržaja, svjesni da je to jedan od najjačih komunikacijskih kanala kojim imamo mogućnost informirati naše postojeće, ali i nove kupce. Prethodna godina za Pevec d.d. bila je iznimno dinamična i otvorila nove perspektive, a kako smo producirali više videosadržaja, shvatili smo da formati koje prezentiramo na webu lako mogu dobiti i ekstenziju te biti dio gledanog televizijskog programa.

Želja nam je upoznati gledatelje s time da naša kompanija uvijek daje više, kao i da kod nas mogu pronaći sve što im je potrebno za kuću, vrt ili hobi. Snagom televizije postajemo značajnije dijelom svakog doma jer upravo nam taj medij pruža potencijal. Televizijom ćemo pokazati punu snagu i raznolikost Peveca, ali svakako poštujući sva zakonska ograničenja, osobito zaštitu tržišnog natjecanja', istaknuo je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Prema njegovim riječima, gospodarstvo se razvija, kompanije digitalno transformiraju pa je nužno tražiti rješenja koja omogućavaju brže i jednostavnije prezentiranje proizvoda i usluga.

Dodaje kako je cilj moderna televizija sa zanimljivim programskim sadržajem koji će i u produkcijskom dijelu postaviti nove standarde.

Pevec će ove godine plasirati svoju internetsku trgovinu (web shop), a  integracijom svih  platformi (društvene mreže, web shop i dr.) i televizijskog kanala cilj je stvarati dio programa namijenjenog kupcima.

Nova programska shema trebala bi krenuti od jeseni.