moj posao

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

Serviser - ilustracija

Serviser - ilustracija

Izvor: Profimedia / Autor: ...

Portal Moj posao donosi pregled novootvorenih radnih mjesta. Zapošljavaju Teknoxgroup, Link servis, Immowelt, Helios i Qatar Airways

Teknoxgroup Hrvatska ovlašteni je zastupnik tvrtke Caterpillar, vodećeg svjetskog proizvođača strojeva za graditeljstvo i diesel motora. U cilju podrške rastu poslovanja, tvrtka je u potrazi za osobom tehničkog profila zainteresiranog za rad na održavanju i popravcima Caterpillar opreme, za svoje poslovnice u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Detalje o poziciji Serviser građevinskih strojeva/ diesel i plinskih agregata/ brodskih motora pročitajte na MojPosao.

Tvrtka Link servis zapošljava Bravara za izradu čeličnih konstrukcija te za čitanje nacrta. Idealan kandidat poznaje njemački jezik, spreman je za rad u smjenama, subotama i prekovremeno. Poslodavac nudi plaćen stan, 16 eura bruto satnicu, a početak rada je u ožujku. Prijave traju do 17. siječnja.

Jeste li poželjeli pouzdanog poslodavca koji vam nudi mogućnost za profesionalni napredak? Tvrtka Immowelt za klijente u Švicarskoj zapošljava na nekoliko pozicija iz područja zdravstvene skrbi: Dipl. medicinska sestra/ Medicinski tehničar, Liječnik specijalist dermatologije, Liječnik specijalist oftamologije, Liječnik oftamolog specijalist refraktivne kirurgije, Liječnik specijaliziran za estetsku dermatologiju. Oglasi su aktivni do 8. veljače.

Helios Hrvatska član je svjetske grupacije Kansai Paint koja se nalazi među deset najvećih svjetskih kompanija na tržištu boja, lakova te premaza. Trenutno zapošljavaju Prodajno tehničkog predstavnika/ Boje i lakovi u metalnoj industriji koji će razvijati i održavati visokokvalitetne odnose s ključnim kupcima, ostvarivati prodajne ciljeve, biti stručna pomoć klijentima uz samostalnost i organiziranost te proaktivan pristup radu.

Qatar Airways zapošljava Kabinsko osoblje i pozivaju sve zainteresirane za prijavu. Intervjui s kandidatima održat će se u Zagrebu, 27. siječnja 2019. godine u 9 sati u hotelu Sheraton. Prijave traju do 26. siječnja pa požurite s prijavom za avanturu života.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!