poslovne prilike

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovaj tjedan i uz kakve uvjete

06.10.2022 u 16:02

Bionic
Reading

Uvijek je pravo vrijeme za promjenu posla na bolje ili početak prvog posla. Portal MojPosao izdvojio je atraktivne poslovne prilike

Narodne novine d.d zapošljavaju suradnik za elektroničko poslovanje (m/ž). Od kandidata se očekuje godina rada radnog iskustva, a zaposlenik će bit odgovoran za kreiranje korisničkih uputa za elektorničke usluge, pomoć korisnicima, komunikaciju s vanjskim partnerima i suradnju na razvoju i testiranju elektroničkih usluga. Oglas za posao aktivan je do 14. listopada na MojPosao portalu.

Otisova dizala, pokretne stepenice i trake ugrađene su u neke od najpoznatijih i najviših svjetskih građevina, kao i u tisuće drugih zgrada diljem svijeta. Ovim putem vas tvrtka OTIS DIZALA poziva na prijavu za posao servisera dizala (m/ž). Traži se više zaposlenika za Zadar, Split, Rijeku i Pulu. Sve detalje o radnom odnosu i očekivanjima od kandidata provjerite u oglasu za posao.

Tvrtka Europa92 objavila je natječaj za posao knjigovođe (m/ž). Poslodavac pod uvjete rada navodi puno radno vrijeme, ugovor na određeno s mogućnosti zasnivanja radnog odnosa na neodređeno sudjelovanje u multisport program i popuste na nove kolekcije. Svoj životopis i zamolbu možete uputiti putem MojPosao portala, najkasnije do 19. listopada.

Studio Moderna traži agente u call centru (m/ž) na lokaciji Eurodom, Vukovarska 31, Osijek. Posao se odnosi na aktivnu prodaju proizvoda (Dormeo, Delimano, Rovus, Walkmaxx, Topshop) kroz telefonsku komunikaciju s kupcima i administraciju kontakata i narudžbi u računalnom programu. Prijavite se čim prije putem ovog oglasa.

Consultare je tvrtka koja je s inovativnim proizvodima i uslugama potaknula pozitive promjene u zaštiti okoliša. Osmislili su sustav koji omogućava brze efekte u upravljanju biootpadom i upravo traže prodajnog savjetnika (m/ž). Poslodavac od kandidata očekuje ambiciju i odgovornost, a on će osigurati znanje kroz stručnu podršku i dodatne edukacije. Svoju prijavu pošaljite još danas putem oglasa na MojPosao portalu.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.