KLIKNI ZA PROMJENU

Tražite posao? Oglasi ovih domaćih tvrtki zapeli su nam za oko

01.12.2022 u 13:04

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog je tjedna izdvojio odlične poslovne prilike koje vrijedi provjeriti ako ste spremni na zaokret u karijeri

Dentalna Poliklinika Dr. Gikić uz 40 godišnju tradiciju i dugogodišnje iskustvo je jedna od najuspješnijih dentalnih poliklinika u Hrvatskoj. Njihov tim čine visoko educirani stručnjaci, usmjereni svim svojim bićem na pacijenta. Svoj tim sada žele dodatno osnažiti na poziciji: Dentalni asistent (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem dvije godine relevantnog radnog iskustva, a novim kolegama nude odlične radne uvjete te mogućnost napredovanja i usavršavanja. Javi im se do 7. prosinca.

Kamen Sirač je u potrazi za Skladištarom (m/ž). Poželjne su 3 godine radnog iskustva, a na ovom poslućeš biti zadužena za rad u skladištu na temelju zahtjeva proizvodnje i održavanja, zaprimanje te izdavanje robe, vođenje evidencije o zalihama te provođenje inventure. Očekuju te stalan posao, službeni laptop i mobitel, plaćen topli obrok i prijevoz te opuštena i motivirajuća radna atmosfera. Prijave primaju najkasnije do 10. prosinca.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj djelatnika i asortimana, povodom 30 godina postojanja tvrtka Špina izrasla je u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. Trenutno zapošljavaju Prodajnog savjetnika u salonu keramičkih pločica i sanitarija (m/ž), prethodno radno iskustvo je poželjno, a opis posla uključuje prodaju robe iz prodajnog asortimana, brigu o izgledu izložbenog prostora te savjetovanje i tehničku podršku kupcima. Oglas ostaje aktivan do 10. prosinca.

TEN servis i održavanje, auto servis za sve marke vozila specijaliziran za dijagnostiku i uklanjanje svih kvarova, traži pojačanje na radnom mjestu: Servisni savjetnik (m/ž). Savršen/a kandidat/kinja dobro poznaje tehničke karakteristike automobila te ima ljubazan nastup i izraženu orijentiranost prema kupcu. Ako se prepoznaješ u tom opisu i želiš postati dio profesionalnog tima uz koji ćeš rasti i razvijati se, javi im se do 3. prosinca.

ADAC Service Adria svoj zagrebački tim želi osnažiti na radnom mjestu: HR-Generalist (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati profesionalno iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima s fokusom na zapošljavanje, i biti spremni na timski rad. Nude ti rad u raznolikom, otvorenom i međunarodnom timu, interakciju punu povjerenja i uvažavanja, kreativnu slobodu i odlične uvjete rada. Javi im se najkasnije do 4. prosinca.