tržište rada

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, provjerite što se nudi

11.05.2023 u 13:05

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Oni su najkreativnija ekipa u Hrvatskoj (a i šire) za organizaciju promocija, evenata, proslava i konferencija. Njihov je posao pomicati granice mogućeg kako bi pružali jedinstvena iskustva, stvarali nezaboravne doživljaje i pokretali najbolje emocije. Oni su Promo logistika i trenutno tragaju za pojačanjem na poziciji: Pomoćni event tehničar (m/ž). Nude ti posao na kojem niti jedan dan neće biti isti, mogućnost dodatne zarade, temeljite godišnje liječničke preglede, kuhani obrok svaki dan kad si u firmi i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 30. svibnja.

Želiš započeti karijeru u internacionalnom poduzeću drvne industrije? U potrazi si za novim profesionalnim iskustvima? Zainteresiran/na si za osobni razvoj? Ne traži dalje! Kronospan, vodeći proizvođač visoko vrijednih materijala od drva i srodnih proizvoda, s više od 30 podružnica diljem svijeta, zapošljava Menadžera logistike (m/ž) i Referenta zaštite na radu (m/ž). Svoj životopis im pošalji čim prije, a najkasnije do 20. svibnja.

PEMO NEKRETNINE je u potrazi za Djelatnikom tehničke službe održavanja zgrade poslovnog centra (m/ž). Opis posla uključuje redovito obilaženje objekta uz tehnički pregled, interventno otklanjanje kvarova i nedostataka na objektu, održavanje IT sustava, podršku tijekom servisa klimatizacijskog sustava te koordinaciju s vlastitom službom za čišćenje objekta. Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine radnog iskustva u održavanju objekata. Prijave primaju do 25. svibnja.

U OTP leasingu žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio njihove uspješne priče, pridruži im se u ulozi Leasing savjetnika/Leasing asistenta za rad u uredu u Sektoru Prodaje (m/ž). Poželjno je 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, a novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, mentoriranje i edukacije, ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života i koješta drugo. Javi im se do 18. svibnja.

Odgovorna si, pedantna i vrlo organizirana osoba? Ako je tvoj odgovor potvrdan, Sunce hoteli traže upravo tebe! Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu Voditelj wellnessa (m/ž), a njihova ponuda, između ostalog, uključuje mogućnost dodatnih nagrada i bonusa, osiguran smještaj i prehrana, mogućnost napredovanja i dodatnog usavršavanja i posao uz najljepše hrvatske plaže. Prijave na natječaj za posao primaju do 19. svibnja.