tržište rada

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, provjerite što se nudi

02.02.2023 u 13:29

Bionic
Reading

Ako ste spremni na karijerni zaokret, pročitajte kakvi se uvjeti nude u ovotjednoj ponudi poslova s portala MojPosao

Osnovana prije 15-ak godina, tvrtka Nosivi građevinski elementi zastupnik je renomirane njemačke tvrtke Schöck GmbH na području Hrvatske i regije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, tragaju za pojačanjem na pozicijama: Suradnik u tehničkoj podršci (m/ž) i Djelatnik u prodaji/Tehnički savjetnik (m/ž). Nude stalni radni odnos (uz probni rok) u malom, stručnom timu u mirnom i ugodnom poslovnom okruženju, stručna usavršavanja te stimulativna primanja i dodatne godišnje nagrade. Javi im se do 5. veljače.

Stanić, vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda prisutan na hrvatskom tržištu već 29 godina, zapošljava Voditelj distributivnog centra Zadar (m/ž). Od zainteresiranih kandidata traže minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te iskustvo u organizaciji i vođenju timova, a zauzvrat nude stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, odlične kolege te priliku za rast i razvoj. Svoj životopis im pošalji do 5. veljače.

Imaš snažne društvene, komunikacijske i prezentacijske vještine? Oduvijek te privlači tehnologija, IT i ''uradi sam'' kultura? Spreman/na si na povremena putovanja i razvijanje networkinga? Odlično! Ti su upravo onaj 'dio slagalice' koji nedostaje tvrtki Soldered Electronics. Zapošljavaju na radnom mjestu Prodajni predstavnik (m/ž), a novim kolegama nude plaću u rasponu od 900 do 1.600 eura, rad u opuštenoj atmosferi, veliku samostalnost u radu, mogućnost učenja, priliku za napredovanje u ambicioznoj tvrtki i koješta drugo. Oglas ostaje aktivan do 10. veljače.

Želiš motivirati i voditi cijeli tim trgovine? Osigurati da tvoj tim ima najbolje rezultate, prodajni stav te pruža našim kupcima najbolje iskustvo kupovine? Ako su tvoji odgovori potvrdni savršen/a si kandidat/kinja za radno mjesto Voditelj tgovine (m/ž) u tvrtki Jysk. Očekuju te prilika za razvoj i preuzimanje dodatnih odgovornosti, atraktivne mjesečne bonuse, zaposlenički popust, ugodno mjesto za rad te mogućnost internacionalnog razvoja karijere. Javi im se do 7. veljače.

Hattrick-PSK je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 900 zaposlenika. Svojim zaposlenicima pružaju mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. Uslijed širenja poslovanja, u potrazi su za novim talentima i to na poziciji: Prodavač/blagajnik (m/ž). Prijave primaju najkasnije do 9. veljače.