moj posao

Tražite posao? Evo što se nudi ovog tjedna

Ilustracija

Ilustracija

Izvor: Profimedia / Autor: Dmitriy Shironosov / Panthermedia / Profimedia

Pokreni karijeru u pravom smjeru!

American donut je u potrazi za novim kolegama koji će im se pridružiti na poziciji: Čistač/čistačica. Opis posla uključuje održavanje čistoće i urednosti ureda, skladišta, hodnika, stepeništa, sanitarnih prostorija, kuhinje, pogona, pekare i ostalih prostorija društva. Nude mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, a rok za prijavu na oglas ističe 20. travnja.

Leier Grupa, jedan od vodećih europskih proizvođača u građevinskoj industriji sa proizvodnim pogonima u Austriji, Mađarskoj, Poljskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Ukrajini, zapošljava na radnom mjestu: Pogonski električar/automatičar/mehatroničar (m/ž). Njihova ponuda uključuje redovita primanja uz dodatke, mogućnost stalnog usavršavanja te rad u dinamičnom i motivirajućem timu. Javi im se do 20. travnja.

Tražiš posao koji se zaista isplati? Zaposli se sezonski u Atlantic grupi kao Skladišni radnik (m/ž) i ulovi priliku za stalan posao! Njihovi skladišni radnici upravljaju robom u skladištu i održavaju optimalne uvjete za rad distribucije koristeći najmoderniju tehnologiju. Ako im se pridružiš, očekuju te: nagrade za najbolje sezonce, mogućnost trajnog zaposlenja, plaćeni troškovi prijevoza u mjestu rada, obuka i uhodavanje u posao te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Svoj životopis im pošalji do 3. svibnja.

Turistička agencija Speranza zapošljava Računovođu (m/ž) s minimalno 4 godine radnog iskustva u istim poslovima. Opis posla podrazumijeva samostalno vođenje odjela računovodstva sukladno važećim zakonskim propisima i računovodstvenim standardima, knjiženje ulaznih i izlaznih računa, obavljanje operativnih poslova te komunikaciju s financijskim institucijama. Ako se želiš pridružiti njihovom timu, na oglas se možeš prijaviti do 20. travnja.

Ghetaldus Optika, vodeći lanac maloprodaje u optičkoj djelatnosti u Hrvatskoj, zastupnik je svjetskih brandova u sunčanim i dioptrijskim naočalama, kontaktnim lećama i pratećoj opremi, a jedini u Republici Hrvatskoj imaju vlastiti brand naočala. U cilju održavanja navedene razine kvalitete, zapošljavaju na radnom mjestu: Optičar – inženjer optometrije (m/ž). Idealan kandidat posjeduje barem jednu godinu radnog iskustva na poslovima u optici, upoznat je s poslovanjem maloprodaje i poznaje osnove engleskog jezika. Rok za prijavu ističe 12. svibnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!