ODMOR ZA DUŠU I TIJELO

Tražite bijeg iz grada za vikend? Zaljubit ćete se u ove kuće za odmor u blizini Zagreba

11.08.2023 u 22:01

Bionic
Reading

Sanjate o odmoru, miru i tišini u prirodi, ili jednostavno bijeg od grada, i to dovoljno blizu, a opet dovoljno daleko? Zagrebačka županija je savršena destinacija

Izdvojili smo četiri prekrasna smještaja s internetske platforme Booking.com u koja ćete se sigurno zaljubiti na prvi pogled.

  • +6
Kuća za odmor klet Šaban Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor klet Šaban

Ova šarmantna kuća puna prekrasnih detalja nalazi se u Šiljakovini u Zagrebačkoj županiji, a na prvi pogled sigurno će vas oduševiti prekrasno i prostrano dvorište. Kraj kuće je i sjenica gdje možete i odmarati na ležaljci i osvježiti se u jacuzziju. Na raspolaganju vam je i sva oprema za pravu gozbu pod pekom, a ako se žalite i aktivnog odmora, vrijedi istražiti prirodne ljepote Zagrebačke županije.

Dvije spavaće sobe, opremljene kupaonica i kuhinja, klimatizirani prostor i hidromasažna kada samo su dio ponude, savršene ili za četveročlanu obitelj s obzirom na brojne sadržaje za djecu ili ako s prijateljima idete za vikend van grada.

  • +7
Lijepa kuća u Lonjici Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Lijepa kuća u Lonjici

S dvije velike spavaće sobe, prostranom terasom i bazenom ovaj prekrasan smještaj kao stvoren je za bijeg, bilo da tražite nešto za zabavu i druženje daleko od grada ili jednostavno uživanje i odmor u prirodi; dovoljno je daleko, a opet dovoljno blizu grada.

U kući se pazilo na svaki detalj i sigurno će vas šarmirati na prvi pogled, a usto vam neće biti dosadno, bilo da idete s klincima ili prijateljima, jer sadržaja ima napretek. Na raspolaganju vam je i sva potrebna oprema za roštilj, a nećete pogriješiti ni ako istražite prekrasan kraj.

  • +5
Wine Paradise Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Wine Paradise

Ovaj bajkoviti smještaj pravi je mali privatni raj skriven u među vinogradima. Nalazi se u Svetom Ivanu Zelini u Zagrebačkoj županiji. A kako odoljeti finoj domaćoj hrani i vrhunskim vinima u prirodi?

Prostrani smještaj ima dvije spavaće s jednim bračnim te dva odvojena kreveta, opremljene kuhinju i kupaonicu. Ondje možete naručiti i doručak, tu je restoran s autohtonim jelima. Gosti mogu uživati u vožnji bicikla, šetnji ili se pak opustiti na terasi za sunčanje.

  • +6
Lijepa kuća u Šiljakovini Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Lijepa kuća u Šiljakovini

Vanjski jacuzzi, sauna i tri spavaće sobe te prostrana terasa samo su dio ponude ovog prekrasnog smještaja u Šiljakovini, na 19 kilometara od Arene Zagreb.

Kuhinja je potpuno opremljena, vani vam je na raspolaganju sva oprema za ljetni roštilj, a dok se opuštate u jacuzziju, odatle se pruža prekrasan pogled na vinograde. Sauna upotpunjuje cijeli wellness doživljaj. Ako vam bude dosta opuštanja, uvijek možete istražiti taj brdovti.