provjerite ponudu

Tražiš posao? Pronašli smo nekoliko zanimljivih oglasa za tebe

28.07.2022 u 12:45

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

Ako si vulkanizer sa minimalno dvije godine iskustva u osobnom i teretnom programu, a želitš se i dodatno profesionalno razvijati i pridružiti mladom timu u dinamičnoj i izazovnoj poslovnoj sredini, ovaj oglas od B.P.A.C. Auto je za tebe. Prolazak kroz različite segmente njihovog poslovanja omogućit će da zajedno prepoznate tvoje želje i potencijale te nakon toga pristupite razvoju i gradnji vještina u željenom smjeru. Na ovaj oglas za rad u Sesvetama se možeš javiti i telefonskim putem, a najkasnije do 6. kolovoza.

CROATIA osiguranje zapošljava na poziciji Agent u pozivnom centru (m/ž). Komunikativna si osoba koja obožava digitalne inovacije? Voliš rješavati probleme i zanima te sve što sadržava riječ digitalno? Onda si na dobrom putu da postaneš dio LAQO tima. S obzirom na to da dolazi iz Croatia osiguranja, LAQO ima provjereno dobre gene kojima možeš vjerovati. Potrebno je iskustvo rada u Call centru te barem 2 godine radnog iskustva na poslovima prodaje, a svoj CV im možeš poslati do 3. kolovoza.

OTTO je najveća agencija za zapošljavanje u Nizozemskoj, prisutna u mnogim zemljama Europe. Njihov fokus su ljudi spremni raditi u logističkom i proizvodnom sektoru za inozemstvo. Sada su u potrazi za Recruiter in recruitment contact center (m/f). Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika i iskustvo u zapošljavanju, po mogućnosti međunarodnom. Nude atraktivna primanja, a druge uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu i prijavi se do 7. kolovoza.

Leggiero bar je prisutan u 14 gradova na 33 lokacije i tu ne planiraju stati. Zajedno s rastom broja lokala, rastu i napreduju i njihovi zaposlenici. Trenutno traže Konobare (m/ž) na više lokacija. Nude mogućnost ostvarivanja stimulacija te dodatno plaćen rad noću, nedjeljom, blagdanom. Ako se želiš pridružiti njihovom timu, svoj životopis im možeš poslati do 2. kolovoza.

VEGA zapošljava na poziciji Disponent za međunarodni transport (m/ž). Iskustvo nije uvjet, a nude edukacije unutar internacionalnog poduzeća, stimulativna primanja i svu potrebnu podršku. Plaća je 6000 do 9000 kn, a može se raditi na studentski ugovor ili kao stalni radni odnos. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš najkasnije do 19. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.