MojPosao

Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

17.12.2020 u 14:27

Bionic
Reading

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Stanić je vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda prisutan na tržištu Hrvatske već 25 godina. Uvijek traže nove, sposobne i stručne članove, koji mogu svojim iskustvom doprinijeti ostvarenju zacrtanih ciljeva. Sada pozivaju na suradnju ambiciozne i pouzdane djelatnike za obavljanje poslova na radnom mjestu Trgovac (m/ž), a traže više izvršitelja. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te ugodnu radnu atmosferu. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo na odgovarajućim poslovima (prednost - iskustvo u radu s prehrambenim proizvodima), a na ovaj oglas za rad u Dubrovniku se možeš prijaviti do 28. prosinca.

Tvrtka DDL Zagreb je veleprodaja veterinarsko-medicinskih proizvoda, hrane, opreme te proizvoda za njegu i dodataka prehrani za kućne ljubimce. Svojom dugogodišnjom tradicijom DDL Zagreb postao je vodeća tvrtka na polju visokovrijednih i kvalitetnih proizvoda za male životinje koja svoje poslovanje temelji na izvrsnosti u pružanju usluga i stručnom savjetovanju. Trenutno su u potrazi za dvije pozicije, On line Digital Specialist (m/ž) i Brand Manager (m/ž). Uvjete kao i što nude možeš pročitati u oglasima koji su aktivni do 28. prosinca, a odnose se na rad u Zagrebu.

Klinika Magdalena već više od dvadeset godina pruža sveobuhvatnu kliničku skrb kardiovaskularnim bolesnicima, postižući vrhunske rezultate na područjima kardiologije, kardijalne i vaskularne kirurgije, anesteziologije, intenzivnog liječenja i telemedicine. Njihova najveća vrijednost su zaposlenici, u čije edukacije i razvoj kontinuirano ulažu. Trenutno traže Inženjera medicinske radiologije (m/ž) za rad u timu za intervencijsku kardiologiju. Nude mogućnost profesionalnog usavršavanja te osiguranu kontinuiranu edukaciju. Ako si se pronašao u ovom oglasu za rad u Krapinskim Toplicama, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 24. prosinca.

Nakon 30 godina postojanja i 10 godina proizvodnje i usavršavanja, Hrvatski kišobran danas se može pohvaliti svjetskom prepoznatljivošću te brojnim nagradama i priznanjima. Pridruži im se na poziciji Voditelj / organizator proizvodnje (m/ž). Radno iskustvo nije uvjet, ali organiziranost i točnost jesu. Idealna kandidatkinja ili kandidat je onaj koji je organiziran, voli planirati i u tome vidi izazov. Zna potaknuti ljude i vješt je u komunikaciji. Podjednako dobro zna baratati planovima kao i izvještajima, a ima vještinu potaknuti ljude da ostvare svoje najbolje rezultate. Ako misliš da odgovaraš opisu za posao u Zaprešiću, javiti im se možeš do 28. prosinca.

Djelatnost poduzeća P T M G je projektiranje, inženjering, proizvodnja i prodaja opreme i usluga u području vodovoda, plinovoda i raznih industrija. Tvrtka je zastupnik renomiranog proizvođača plastičnih cijevnih sustava Georg Fischer Piping Systems iz Švicarske. Trenutno su u potrazi za Strojarom (m/ž), a uvjeti su preddiplomski ili diplomski studij strojarskog usmjerenja te najmanje 2 godine iskustva rada na istim ili sličnim poslovima. Nude fiksnu plaću i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima. Ovaj oglas, za rad u Gornjem Stupniku ostaje aktivan do 31. prosinca.