MOJPOSAO

Traže se revizori, medicinske sestre i programeri

07.07.2016 u 12:43

Bionic
Reading

Izdavajamo dio poslova iz ponude portala MojPosao na koje se možete prijaviti već danas

UHY HB Ekonom, društvo za reviziju, računovodstvene usluge, porezno savjetovanje član je međunarodnog udruženja revizorskih i savjetodavnih tvrtki. Redovito organiziraju edukacije i seminare iz područja računovodstva i poreza kako unutar tvrtke, tako i za potrebe klijenata. Mlad, stručan i ambiciozan tim obavlja revizije financijskih izvještaja malih, srednjih i velikih društava, revizije EU projekata i neprofitnih institucija. Prijavite se na oglas za poziciju Mlađi revizor i postanite dio uspješne kompanije.

Christa Maria Stift, za klijente u Njemačkoj, stambene domove za osobe s invaliditetom i ustanove za rehabilitaciju terapeutskom pedagogijom zapošljava na sljedećim pozicijama: Medicinska sestra/ tehničar – njegovatelj, Socijalni radnik u zdravstvu, Odgajatelj, Socijalni pedagog/ pedagog radne terapije. Na navedene oglase možete se prijaviti do 4. kolovoza putem MojPosao.

Tvrtka PinProjekt izrađuje i projektira softwerska rješenja, te se bave multimedijom i produkcijom. Za potrebe streaming produkcije Lotta, Binga, Kenoa zapošljavaju 8 djelatnika za rad u 3 smjene. Otvorena pozicija: Hostesa/ domaćin za izvlačenje lota. Od kandidata se traži komunikativnost, motiviranost, spremnost na rad. Poželjno je iskustvo rada pred kamerama, obavezno znanje engleskog jezika te poznavanje rada na računalu. Prosječna plaća je 5.000 kuna, a sve detalje pogledajte u oglasu.

GPN Data, internacionalna, inovativna tvrtka zapošljava PHP Developera/ Programera u uredu u Zagrebu s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijeli grad. Poslodavac nudi atraktivna primanja, profesionalnu radnu opremu, rad u dobro organiziranom timu, team building i fleksibilno radno vrijeme. Cijeli oglas i opis posla pročitajte na MojPosao i pošaljite prijavu što prije.

Tvrtka Patrik Term za graditeljstvo traži Bravara – varioca za montažu metalnih konstrukcija i zavarivanje. Posao se odvija u radionici i na terenu po cijeloj Hrvatskoj. Poželjno je da kandidat poznaje rad na strojevima te zna ostale bravarske poslove. Plaća za ovo radno mjesto kreće se od 5.000 do 8.000 kuna.