tržite rada

Traje potraga za strojarskim inženjerima, grafičkim tehničarima i eletričarima, pogledajte tko sve zapošljava ovaj tjedan i po kakvim uvjetima

08.07.2021 u 12:23

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled najzanimljivijih ovotjednih oglasa

Vertiv Croatia zapošljava Strojarskog inženjera (m/ž) u Zagrebu. Opis posla, između ostalog, uključuje izradu detaljnih projektnih nacrta i projektne dokumentacije na temelju dobivenih podataka, specifikaciju materijala i usluga potrebnih za provedbu projekta i tehničku procjenu pristiglih ponuda dobavljača. Nužno je poznavanje AutoCAD-a, MS Office paketa i 3D modeliranja, a rok za prijavu na oglas ističe 20. srpnja.

Tvrtka ROX već 25 godina uspješno se bavi veleprodajom asortimana široke potrošnje. U sklopu širenja poslovanja vratili su se prvoj strasti i ROX prepoznatljivosti te renovirali benzinsku pumpu za koju sada traže 'pojačanje' i to na poziciji: Kuhar (m/ž). Uvjeti za prijavu na oglas su ljubav prema kulinarstvu, sposobnost rada u timu, organiziranost i samostalnost u kuhinji te marljivost i ambicioznost. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 20. srpnja.

Tvrtka Anamarija Company s radom je krenula još 1991. godine, započevši putanju kao mala obiteljska pržionica, i razvivši se u respektabilnog proizvođača kave i napitaka na bazi kave. Tvrtka zapošljava Konobara (m/ž) s barem jednom godinom relevantnog radnog iskustva koji će raditi u mirnom kafiću, voditi inventuru i brinuti o higijeni i čistoći kafića. Jamče redovita primanja i nude mogućnost stalnog zaposlenja, a oglas ostaje aktivan do 12. srpnja.

Tvrtka VAGE d.o.o., koja se bavi proizvodnjom i servisom mjernih uređaja i opreme za mjerenje, vanjsku i unutarnju trgovinu i marketing, zapošljava Elektroničara-servisera (m/ž). Opis posla uklučuje poslove montaže i servisa mjernih uređaja u sjedištu tvrtke i na terenu, prethodno radno iskustvo nije nužno, ali prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji su se već okušali na poslovima u vagarstvu. Na oglas se možeš prijaviti sve do 14. srpnja.

Namještaj Mima jedan je od najuspješnijih maloprodajnih lanaca u trgovini i proizvodnji namještaja u Hrvatskoj s vlastitom proizvodnjom kuhinja i ugradbenih ormara. U potrazi su za Grafičkim tehničarom (m/ž) koji će sudjelovati u osmišljavanju i izradi svih promotivnih materijala tvrtke, pripremati grafike za web stranice te pomagati odjelu dizajna u grafičkoj pripremi i dizajnu pakiranja robe. Oglas ostaje aktivan do 21. srpnja.