ŠOPING PORED DUNAVA

Todorić u centru Vukovara otvorio Golubica Mall

29.11.2013 u 10:10

Bionic
Reading

U središtu Vukovara, u Strossmayerovoj ulici pokraj Dunava, u srijedu je otvoren trgovački centar Golubica Mall na tri etaže s 9.000 kvadrata u kojima će, osim prodavaonica poznatih brendova, uskoro biti i ugostiteljski objekti, kuglana, Cinestarove kinodvorane i ljetna pozornica

Nova je to investicija koncerna Agrokor, vrijedna 70 milijuna kuna, čime se ukupan iznos Todorićevih investicija u vukovarskom kraju popeo na više od 600 milijuna kuna, piše Glas Slavonije

Centar su otvorili gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i predsjednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić, a Gradu Vukovaru pritom je uručena i donacija, skora gradnja dječjeg igrališta u četvrti Borovo naselje.

'Ponosni smo jer je 18 mjeseci od početka radova Golubica Mall otvorio vrata. Agrokor drži vodeće mjesto među ulagačima u Vukovaru, i to nam je čast, ali i obveza da nastavimo dalje', kazao je Todorić, istaknuvši kako je u trgovačkom centru otvoreno 100 novih radnih mjesta.

Zahvalio je i gradskim službama zbog zajedničkog rješavanja problema, kao i HBOR-u koji je stao iza projekta, te projektantima i izvođačima, redom domaćim tvrtkama. 'Želimo da se Vukovarci i svi drugi ovdje ugodno osjećaju', rekao je Todorić. Gradonačelnik Sabo je ocijenio Golubica Mall 'značajnim i prekrasnim sadržajem' za Vukovarce.