iskoristite priliku

Tjedni pregled poslova portala MojPosao: traže se trgovci, vozači, dizajneri...

18.04.2019 u 14:40

Bionic
Reading

I ovaj tjedan portal MojPosao je za vas pripremio bogatu ponudu poslova

Uspješno su međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha. Riječ je o Kauflandu, kompaniji koja kroz vlastita načela rukovođenja zaposlenicima osigurava jasnoću u komunikaciji, daje povjerenje i omogućava razvoj. Svoj tim žele obogatiti s više zaposlenika na poziciji Sezonski radnik u prodaji (m/ž), i to u Umagu, Poreču, Puli, Zadru, Šibeniku, Trogiru i Makarskoj. Nadaju se pronaći pouzdanu, dinamičnu i prilagodljivu osobu koja će obavljati poslove zaprimanja i slaganja robe, posluživanja i savjetovanja kupaca i rada na blagajni. Oglas ostaje aktivan do 23.travnja.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije (Zadarske, Šibensko – kninske, Splitsko – dalmatinske i Dubrovačko – neretvanske) te u Istri. Njihove trgovine nalaze se uglavnom na obali, otocima te Dalmatinskoj zagori. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2800 djelatnika, a sada planira zaposliti novog radnika na poziciji Vozač kamiona – dostavljač (m/ž). Uz utovar i istovar robe, posao uključuje i dostavu robe do prodavaonica na području Dalmacije, a zainteresirani kandidati, koji imaju važeću vozačku dozvolu C kategorije, na oglas se mogu javiti do 26.travnja.

Kompanija C&A, jedan je od najdugovječnijih i najinovativnijih maloprodajnih trgovaca u globalnoj modnoj industriji. Tvrtka nudi široki izbor kolekcija posvećenih svim fazama i raspoloženjima, dizajniranih da unesu svjež I moderan stil u stvarni život. U svojim poslovnicama u Zagrebu i Poreču trenutno traže Rukovodeći kadar poslovnice (m/ž) koji će predano odrađivati zadatke vođenja tima zaposlenika, organizacije odjela, prezentacije robe i provođenja internih procesa. Svoj životopis možete im poslati do 24.travnja.

Labud d.o.o. je tvrtka za proizvodnju deterdženata i kemijskih proizvoda sa sjedištem u Zagrebu. Od utemeljenja, davne 1947. godine, Labud je od male radionice za proizvodnju tvrdih sapuna izrastao u modernu industriju sredstava za pranje i čišćenje. Kako bi svoje poslovanje podignuli na još višu razinu, u tvrtki planiraju zaposliti pojačanje u pogonu za proizvodnju alkohola, alkoholnih pića i octa u Sisku, i to na poziciji Poslovođa (m/ž). Opis posla uključuje organizaciju i kontrolu tehnološkog procesa, vođenje brige o pravilnom punjenju, ispravnom etiketiranju i kvaliteti pakiranja te odgovornost za radnu disciplinu, red i čistoću u punionicama. Ako ste zainteresirani, javite im se do 23.travnja.

S ciljem proširenja marketing tima u Zagrebu, Emmezeta - drugi najveći maloprodajni lanac trgovina namještaja i artikala za uređenje doma na svijetu - je u potrazi za kreativnim suradnicima u Odjelu marketinga koji će svojim kompetencijama i iskustvom pridonijeti daljnjem uspješnom razvoju kompanije u Hrvatskoj. U potrazi su za kreativcem koji će ispuniti radno mjesto Grafički ‘’čarobnjak’’ dizajner (m/ž). Ako ti je najbolji prijatelj Adobe, na reklamnim letcima umjesto sadržaja uočavaš greške i svjestan si činjenice da levels nije novi nivo u igrici, a path put kojim dolaziš navigacijom dolaziš do cilja, onda si pravi kandidat za posao! Vremena za prijavu na oglas imaš do 26.travnja.