5. HR SUMMIT

Sve o upravljanju ljudskim potencijalima iz prve ruke

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.04.2012 10:18
  • Objavljeno 17.04.2012 u 10:09
hr summit

hr summit

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Još je par dana ostalo do 5. HR Summita – najvećeg godišnjeg okupljanja HR profesionalaca koje će se i ove godine od 20. do 21. travnja održavati u Splitu

Vrlo zanimljiva i aktualna tema ovogodišnjeg HR Summita je 'Djelotvornost Human Resources Managementa - Iskustva za 5!', a brojni domaći i strani predavači garancija su da će biti zanimljivo, poučno i inspirativno. Program 5. HR Summita pogledajte ovdje

Podsjetimo, u protekle četiri godine ova regionalna konferencija HR profesionalcima je postala mjesto na kojem se druže, educiraju i izmjenjuju iskustva. Ove će godine biti predstavljena HR iskustva u različitim područjima HRM-a s ciljem ne samo razmjene iskustava, već i evaluacije njihova doprinosa opstanku i razvoju organizacija u suvremenom poslovnom okruženju. Predavači ovogodišnjeg HR Summita vrhunski su strani i domaći stručnjaci iz renomiranih kompanija koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva i znanja vezana uz provođenje HR praksi.

Iz LinkedIna iz Irske stiže Brian Kearns, koji će sudionicima pričati o ulozi društvenih mreža u zapošljavanju, iz Velike Britanije Philip Stiles koji će govoriti o maksimiziranju učinkovitosti kompanija te Suzanne Deery koja će govoriti o načinu povećanja vrijednosti kompanija putem HRM-a.

Od domaćih predvača, na HR Summitu će predavanja imati Gordana Picek iz dm-a, Dubravka Mirković iz Gentisa, Ninoslav Čerkez iz IN2, a iz Srbije će na Summitu predavanja održati Mirjana Franceško s Fakulteta za pravne i poslovne studije dr. Lazar Vrkatić te Boris Vukić iz Adizesa.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi