Samo tri izdanja premašila su granicu od milijun kuna prometa, a najaktivnija je opet bila dionica T-HT-a. T-HT-ovom dionicom trgovalo se u uskom rasponu od 189,40 do 192 kuna, uz blagi rast zaključne cijene od 0,79 posto.

Na drugo mjesto po likvidnosti izbila je dionica Atlantske plovidbe. Daljnji pad BDI indeksa vozarina za rasute terete rezultiralo je dodatnim pritiskom na dionice brodara, koje su već pretrpjele drastičan pad cijena. Cijena dionice Atlantske plovidbe spustila se na 501 kunu i završila s dnevnim minusom od 2,07 posto. U negativnom teritoriju našla se i dionica Jadroplova, a novu korekciju su izbjegle dionice Uljanik plovidbe i Tankerske plovidbe.

Većina dionica zabilježila je jačanje cijena, a za pozitivnu izvedbu Crobexa najzaslužnije su bile dionice Atlantic Grupe, Ericssona Nikole Tesle, Đure Đakovića, Hidroelektre, Kraša, Tehnike i Zagrebačke banke.

Dionice naftnog i automobilskog sektora u srijedu su povukle naniže europske burzovne indekse, dok je val negativnih gospodarskih pokazatelja dao poticaja nadama da će Europska središnja banka (ECB) u četvrtak značajnije sniziti kamatne stope u eurozoni.