MICROSOFT TEAMS - BESPLATNI WEBINAR

Saznajte kako možete ostvariti bolju povezanost s članovima tima, zajednički raditi na datotekama te održavati audio i video konferencije

18.05.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Tijekom ovih posebnih okolnosti, mnoge su tvrtke morale prilagoditi svoje poslovanje iz ureda na rad od kuće. Naravno, potreba za neprekinutom komunikacijom sa zaposlenicima i poslovnim partnerima dodatno je dobila na važnosti

Kako bi svoje poslovne aktivnosti mogli obavljati bez obzira na lokaciju na kojoj se nalazite, digitalni alati koji vama i vašim kolegama omogućuju rad sa bilo koje lokacije izrazito su bitni u prilagodbi vaših poslovnih procesa.

Kako biste ostvarili i održali bolju povezanost s članovima tima, zajednički radili na dokumentima ili održavali audio i video konferencije, Hrvatski Telekom vas poziva na besplatni webinar na kojem ćete saznati sve o osnovnim funkcionalnosti Microsoft Teams aplikacije - digitalnog alata koja vam je na raspolaganju u vašem Microsoft Office 365 paketu.

Datum održavanja webinara: 21.05. (09:30h – 11:00h)

Prijavite se ovdje!*

*Za sudjelovanje na webinaru nije potrebno imati instaliranu aplikaciju Microsoft Teams. Link za sudjelovanje na webinaru bit će poslan na vašu email adresu nakon prijave.