KARIJERNI ZAOKRET

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

28.09.2023 u 15:47

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja najatraktivnije poslovne prilike

Elektro Marcel, mlada brzorastuća tvrtka koja se bavi izvođenjem elektroinstalacija jake i slabe struje, zapošljava više Elektroinstalatera (m/ž) u Zagrebu i okolici. Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a novim kolegicama i kolegama, između ostalog, nude: mogućnost učenja i usavršavanja znanja, poticajna primanja, prijateljsko radno okruženje, rad u mladoj i perspektivnoj tvrtki. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 2. listopada.

Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima, zapošljava Montera (m/ž), Servisera dizala (m/ž) i Adjustera (m/ž). U potrazi su za motiviranom, ambicioznom i odgovornom osobom, a zauzvrat ti nude dodatne edukacije i usavršavanje, motivirajući sistem bonusa, prigodne godišnje nagrade, službeni automobil te subvencioniranje multisport kartice. Javi im se najkasnije do 18. listopada i postani dijelom njihovog sjajnog tima!

ENNA FRUIT, vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Viličarist (m/ž). Opis posla uključuje održavanje linija i strojeva, otklanjanje manjih kvarova i održavanje čistoće strojeva, a novim kolegama nude dinamično radno okruženje i sjajne kolege, mogućnost razvoja te stimulativne uvjete. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 6. listopada.