TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

15.06.2023 u 13:23

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Ako volite rad u prodaji i motivira vas rad u dinamičnom okruženju, onda je ovo jedinstvena prilika za vas! INA Maloprodajni servisi u potrazi su za Prodavačima/cama – konobarima/cama na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Nude ti ravnotežu privatnog i poslovnog života, redovna primanja te kvartalne stimulacije ovisno o ostvarenim rezultatima. Prijave primaju do 27.6.2023.

IVICOM Consulting, tvrtka specijalizirana za usluge konzaltinga, projektiranja, nadzora, upravljanja projektima te izgradnje industrijskih postrojenja, građevina te infrastrukturnih projekata, traži organiziranu, stručnu i odgovornu osobu za otvorenu poziciju: Prodajni inženjer (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, rad u dinamičnom, poticajnom i kreativnom radnom okruženju te edukacije i stručna usavršavanja. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 27. lipnja.

Tvrtka Rispetto, ekskluzivni distributer branda Sogno u Hrvatskoj, svojim klijentima, osim zdravog sna, pruža kompletan sustav regeneracije i benefita u svrhu poboljšanja zdravlja. Kako bi nastavili svoju misiju, zapošljavaju na poziciji: Agent u call centru (m/ž). Nude ti plaću od 700 do 1.000 eura, motivirajuće bonuse, edukacije i usavršavanja, napredovanje u karijeri te ugodno i poticajno radno okruženje. Prijave primaju do 17. lipnja.

ŽIVA VODA, vodeća kompanija na području RH u segmentu proizvodnje i distribucije vode pakirane u spremnicima od 18,9 L te pripadajućih aparata za vodu, zapošljava Vozače-dostavljače (m/ž) u Zadru i Splitu. Nude ti mogućnost osobnog napredovanja i poticajna primanja, priliku za rad u uspješnoj tvrtki i ugovor na neodređeno, a opis posla uključuje dostavu spremnika vode, zamjenu i postavljanje aparata za vodu kod krajnjih korisnika te brigu za urednost vozila. Javi im se do 17. lipnja.

Tisak plus, najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, pre-paid bonova operatera i ostale komercijalne robe, zapošljava Prodavača (m/ž). Njihova ponuda uključuje organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište i boravište izvan Zagreba, edukacije i mentorstvo, naknadu za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres te niz drugih pogodnosti, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 26. lipnja.