MOJPOSAO

Raste ponuda poslova – provjerite tko zapošljava!

14.06.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Ovog tjedna na portalu Moj posao nudi se pregršt novih slobodnih radnih mjesta. Traže se pizza majstori, kuhari i medicinske sestre, a mi izdvajamo najatraktivnije pozicije

Holiday Village Sagitta je hotel koji je zajedno sa svojim apartmanima i bungalovima pretvoren u ugodno turističko naselje kako bi zadovoljio potrebe novih korisnika i suvremenih putnika. Trenutno zapošljavaju pizza majstora/picajola. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi stimulativna primanja i smještaj, a na oglas se možete prijaviti do 21. lipnja.

Amrest Adria podružnica je AmRest holdings SE, najvećeg nezavisnog operatera restorana u središnjoj i istočnoj Europi. Od 1993. grade portfolio sa poznatim brendovima poput KFC, Pizza Hut, Burger King i Starbucks, a trenutno u Zagrebu i Splitu zapošljavaju djelatnika u restoranu brze prehrane. Posao uključuje rad na blagajni i posluživanje gostiju te rad u kuhinji i pripremu sendviča. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 18. lipnja.

Kempinski je najstarija europska grupacija koja je u potrazi za komunikativnim, spretnim, samostalnim, energičnim i pozitivnim djelatnicima za nekoliko radnih mjesta: kuhinjski poslužitelj, zamjenik izvršnog šefa kuhinje, radnik na bazenu i plaži, kuhar i glavni kuhar. Sve detalje provjerite u oglasima na MojPosao i prijavite se do 25. lipnja.

Dom za starije i nemoćne osobe Dom zaklade Lavoslava Schwarza zapošljava odgovornu i predanu osobu na radnom mjestu medicinske sestre/medicinskog tehničara. Plaća je od 6.000 do 7.500 kn, a dodatne informacije potražite na telefonskom broju objavljenom u oglasu na MojPosao. Rok prijave: 23. lipanj.

Crvena Luka Hotel & Resort je dalmatinski dragulj skriven u prekrasnoj pješčanoj uvali okruženoj stoljetnom borovom šumom. Kako bi zadovoljili visoke standarde koji će iznad svega odgovarati zahtjevima međunarodnih gostiju, u potrazi smo za najboljim zaposlenicima na pozicijama šefa kuhinje, kuhara te pomoćnog osoblja u kuhinji. Zainteresirani? Provjerite detalje i prijavite se na oglas do 20. lipnja.