MOJ POSAO

Provjerite ponudu i pronađite novi posao već danas

27.04.2017 u 12:11

Bionic
Reading

Ovog tjedna na portalu Moj posao nudi se pregršt novih slobodnih radnih mjesta. Traže se informatičari, skladištari, konobari i recepcionari, a mi izdvajamo najatraktivnije pozicije

Triple Inovacije mlada je ICT tvrtka koja se bavi analizom, razvojem i integracijom poslovnih rješenja u telekomunikacijskoj industriji. Poslovanje se temelji na izvozu softverskih rješenja i usluga ozbiljnim klijentima, a sada zapošljavaju Front end developera. Pozicija je idealna za front-end developera željnog usavršavanja, a dobrodošao je i dizajner željan učenja navedenih tehnologija. Sviđa vam se opis posla? Prijavite se na oglas!

Tommy je jedan od vodećih trgovačkih lanaca sa sjedištem u Splitu. Prodajna mreža obuhvaća 190 visoko standardiziranih hipermarketa, maximarketa, super marketa i marketa prepoznatljivih po širini asortimana, kvaliteti proizvoda, cjelovitoj usluzi i vrlo konkurentnim cijenama. Strateški cilj je snažnija prisutnost na hrvatskom tržištu i daljnje širenje prodajne mreže. Zbog povećanog opsega posla zapošljava se 5 skladištara koji imaju radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Za više detalja posjetite MojPosao.

Tvrtka Analyticom svjetski je lider u području upravljanja sportskim rješenjima. Analyticom sustave koriste istaknute nacionalne udruge poput Argentinskih nogometnih saveza, nogometnog saveza Katar te UEFA. Trenutno su prisutni u 30 zemalja na 4 kontinenta i dugoročni su partner FIFA-e i UEFA-e. Trenutno zapošljavaju na 4 pozicije: Development Team Lead, Senior Java Developer/ Architect, Implementation Project Manager, Senior System Administrator te Assistant to Managing Director. Otvorene pozicije su u Splitu, Zagrebu i Rijeci, a prijaviti se možete do 12. svibnja.

Dubrovački Vrtovi Sunca jedan su od najljepših resorta na obali Jadranskog mora, udaljen samo 11 kilometara od povijesne jezgre grada Dubrovnika i međunarodne zračne luke. Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnim sadržajima za ugodan boravak i odmor. Na trenutno otvorena radna mjesta možete se prijaviti do 3. svibnja odnosno 28. travnja, a pozicije su: Konobar, Recepcionar, Referent za odnose s gostima te Nadglednik soba ili apartmana.

Tvrtka Zadar Control d.o.o. bavi se ugostiteljskom djelatnošću i uskoro otvara Wine&Tapas bar u centru Zadra. Zapošljavaju pomoćnog kuhara u restoranu, a poželjno je da kandidat ima iskustva rada na istim ili sličnim poslovima. Uz kuhara, zapošljavaju i konobara koji će ta prekrasna jela donositi gostima. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima, poznavanje više stranih jezika, a poslodavac nudi stalni radni odnos. Na oglase se možete prijaviti do 8. svibnja putem MojPosao.