MojPosao

Pronađi posao po 'svojoj mjeri'. Zapošljavaju Studenac, Atlantic, Nova TV, Pevec i Samsung

19.12.2019 u 15:56

Bionic
Reading

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, pronašao je atraktivne poslovne prilike

Studenac, maloprodajni lanac s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke, želi proširiti svoj tim zaposlenika. Zapošljavaju na više pozicija: Specijalist revizije (m/ž), IT analitičar/tester (m/ž), Specijalist selekcije (m/ž), Asistent prehrambene/neprehrambene kategorije (m/ž) i Specijalist prehrambene/neprehrambene kategorije (m/ž). Ako želiš raditi u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju, posjeduješ visoku razinu organiziranosti te odlične komunikacijske vještine, Studenac je pravo mjesto za tebe. Pošalji im svoj životopis, najkasnije do 27. prosinca.

Atlantic Grupa kompanija je koja odiše strašću, kreativnošću i rašću. Ona objedinjuje proizvodnju i distribuciju i stvara neke od najjačih i najomiljenijih regionalnih brendova poput Cedevite, Argete, Cockte. U razvedenom poslovnom sustavu Atlantic Grupe svatko može naći svoju priliku, a šarolikosti radnih pozicija zajedničko je samo to da ih obavljaju strastveni, kreativni i odgovorni pojedinci koji se u Atlanticu osjećaju kao svoj na svome. Ako im se želiš pridružiti, do kraja mjeseca se prijavi na neki od otvorenih oglasa za posao za Farmaceute (m/ž), Farmaceutske tehničare (m/ž) i Farmaceutske voditelje (m/ž).

Ako si kreativna osoba koja dubinski poznaje digitalno okruženje, a tvoj savršeni radni dan uključuje kreiranje i provođenje marketinških strategija na društvenim mrežama, Nova TV je pravo mjesto za tebe! Zapošljavaju Social media specijalista (m/ž), a novom zaposleniku nude zanimljiv i dinamičan posao u inovativnoj industriji, stalne prilike za učenje i razvoj te profesionalno radno okruženje . Zvuči zanimljivo? Prijavi se na njihov oglas do 28. prosinca.

Osmijesi na licima kupaca, osjećaj zadovoljstva poslovnih partnera te ljubaznost i stručni savjeti djelatnika pokretačka su snaga tvrtke Pevec. Ako želiš postati dijelom njihove poslovne priče, prijavi se na neki od objavljenih oglasa: Skladištar (m/ž), Konobar (m/ž), Voditelj programa u prodajnom centru (m/ž), Trgovac (m/ž), Čistač/Čistačica (m/ž). Tvrtka će ti osigurati strukturirano uhodavanje u posao i omogućiti priliku za razvijanjem profesionalnih vještina. Vremena za prijavu imaš do 20. prosinca.

Vizija tvrtke Samsung je stvoriti bolji svijet prepun bogatih digitalnih iskustava upotrebom inovativne tehnologije i proizvoda. Zbog toga svoje napore ulažu u kreativnost i inovativnost, vrijednosti koje dijele s partnerima i izvanrednim zaposlenicima. Svoj stručni tim sada žele osnažiti na poziciji: General Affairs Officer (m/ž), i to osobom koja će pružati podršku dispečerima u vezi s operativnim i putnim troškovima, izdavati putne naloge i aktivno sudjelovati u upravljanju objektima. Vremena za prijavu imaš do 3. siječnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!