RAZLAZ PR AGENCIJA

Premisa i Millenium nisu više zajedno

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.04.2010 17:08
  • Objavljeno 13.04.2010 u 16:13
Boris Lešić

Boris Lešić

Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkić/Cropix

Zbog različitih vizija daljnjeg razvoja PR poslovanja, PR agencija Millenium promocija od jučer više nije dio Digitel komunikacija ni Digitel Pristop Grupe. Partnerska suradnja s tvrtkama iz Digitel Pristop Grupe započela je 2006, a rezultirala brojnim uspješno realiziranim zajedničkim komunikacijskim projektima u Hrvatskoj i regiji

'Naša vizija i strategija daljnjeg razvoja PR-a za Hrvatsku i regiju bazira se na konsolidaciji postojećih operacija i širenju portfelja proizvoda i klijenata unutar najjačih PR brendova po kojima nas tržište poznaje, Premise u Hrvatskoj, odnosno Pristopa u regiji - te je u tom smislu izlazak Milleniuma iz grupacije korak prema ostvarenju zacrtane strategije. Kako je Millenium promocija u ukupnim prihodima DPG-a u prošloj godini sudjelovala s jedan i pol posto, ne očekujemo bitan utjecaj ovog razlaza na planirane financijske rezultate', rekao je direktor Premise Boris Lešić.

'Nakon četiri godine uspješnog poslovanja u velikom sustavu Digitel Pristop Grupe, nastavljamo samostalno širenje i razvoj te osvajanje novih tržišta. S timom od 30 komunikacijskih i marketinških stručnjaka te odličnim poslovnim rezultatima koje kontinuirano ostvarujemo, spremni smo za širenje na cijelo tržište integriranih komunikacija, ali i širenja na tržišta zemalja regije. S obzirom na dosadašnju uspješnu suradnju, s kolegama iz Digitel Pristop Grupe nastavit ćemo surađivati na pojedinim komunikacijskim projektima', izjavio je Mario Petrović, direktor Millenium promocije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi